«Λαχτάρισε» η Άννα Βίσση στη Θεσσαλονίκη - Το τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία που έφερε αναστάτωση
Showbiz

«Λαχτάρισε» η Άννα Βίσση στη Θεσσαλονίκη - Το τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία που έφερε αναστάτωση

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στη διάρκεια της προετοιμασίας για τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης Θεσσαλονίκης όταν άγνωστος τηλεφώνησε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και προειδοποίησε για ύπαρξη βόμβας.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ συνεχίζει την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα με τεράστια επιτυχία.

Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγη ώρα πριν τη συναυλία και συγκεκριμένα στις 18.15 το Κέντρο της Άμεσης Δράσης της Θεσσαλονίκης δέχθηκε τηλεφώνημα για βόμβα στο Θέατρο Γης.

Οι αρχές έσπευσαν να ελέγξουν τον χώρο καθώς η πληροφορία έλεγε πως θα σημειωθεί έκρηξη στις 20:30 ακριβώς.

Μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρχές αποδείχθηκε πως δεν υπήρχε τίποτα ύποπτο στον χώρο και το τηλεφώνημα ήταν τελικά φάρσα, οπότε η συναυλία της Άννας Βίσση θα γίνει κανονικά.

vissi-(7).jpg

Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση πρόσφατα αναγκάστηκε να ακυρώσει την sold out συναυλία της στο Ηρώδειο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η ίδια είχε γράψει: «Ήλπιζα μέχρι τώρα πως θα μπορούσε να γίνει η συναυλία εάν άνοιγε ο καιρός αλλά τα θέματα που δεν μας αφήνουν να γίνει ακόμα και σε αλλαγή του καιρού είναι τόσο η ασφάλεια των συντελεστών όσο και η δική σας, μιας και η Αθήνα σήμερα είναι δύσβατη! Σκέφτομαι όλους εσάς που έρχεστε από τόσο μακριά και λυπάμαι πολύ για αυτή την αναπάντεχη αναποδιά. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί άμεσα. Ευχαριστώ για το συνεχές ενδιαφέρον και ενθουσιασμό σας», έγραψε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved