Δανάη Μιχαλάκη: Ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στα γυρίσματα της σειράς Παραλία
NDP photo agency
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: Ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στα γυρίσματα της σειράς Παραλία

Η Δανάη Μιχαλάκη έχει κάθε λόγο να χαμογελά καθώς σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί που όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, είναι κοριτσάκι. 

Στις 8 Αυγούστου, ανήμερα των γενεθλίων της αλλά και της δεύτερης επετείου γάμου της με τον σύζυγός της Γιώργο Παπαγεωργίου, η όμορφη ηθοποιός την οποία παρακολουθούμε φέτος να ενσαρκώνει στη σειρά «Η παραλία» τον ρόλο της Υπατίας, αποφάσισε να αποκαλύψει τα ευχάριστα νέα και από τότε φυσικά βρίσκεται στο επίκεντρο των φωτογραφικών φακών κάθε φορά που κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση.

0997_DANAI_MIXALAKI_03092023.jpg

Είναι όμως και στα ώπα ώπα από τους συνεργάτες της στα γυρίσματα της σειράς της ΕΡΤ, καθώς όλοι οι ηθοποιοί την προσέχουν και συχνά πυκνά, όταν μπορούν, σπεύδουν να χαϊδέψουν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Εκείνο που μένει να δούμε είναι πώς θα συνάδει σε λίγο καιρό η εγκυμοσύνη της Δανάης Μιχαλάκη στην πραγματική ζωή με τον ρόλο της ως Υπατία. Λέτε να είναι από μόνο του σπόιλερ όλο αυτό;

1009_GIORGOS_MIXALAKIS_DANAI_MIXALAKI_03092023.jpg

Η Δανάη Μιχαλάκη με τον πατέρα της, Γιώργο.

NDP photo agency

Πάντως, ανέβηκε στα social media ένα σύντομο βίντεο από τα backstage των γυρισμάτων στο οποίο βλέπουμε την ηθοποιό Ελεάνα Στραβοδήμου που παίζει στη σειρά, να αγκαλιάζει τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Δανάης Μιχαλάκη ενώ εκείνη ξεκουράζεται σε διάλειμμα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved