Showbiz

Ανδρίτσου: Με ένα υπέροχο βίντεο & ένα κουίζ για... δυνατούς λύτες, αποκάλυψε την ηλικία της

Gossip-tv Team

Η Βασιλική Ανδρίτσου προ ημερών είχε γενέθλια και φυσικά δέχτηκε «βροχή» τα μηνύματα για ευχές... 

Η αγαπημένη κωμική ηθοποιός η οποία φέτος επέλεξε να απέχει από την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο θέατρο και συγκεκριμένα στο έργο «Οι Άθλιοι» του Βίκτωρος Ουγκώ που ανεβαίνει στο «Θέατρον», προ ημερών γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα τα γενέθλιά της και θέλησε να το γιορτάσει και η ίδια με ένα υπέροχο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

H Βασιλική Ανδρίτσου έφτιαξε το βίντεο με φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παιδική, εφηβική και μετέπειτα ζωή της, τότε δηλαδή που έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής και παρ' όλο που δεν έγραψε ξεκάθαρα τον αριθμό που αντιστοιχούσε στην ηλικία της, έγραψε το εξής... κουίζ:

«5 δεύτερα,1 συναίσθημα..κάντε την πρόσθεση». Λίγοι κατάλαβαν τι ακριβώς ήθελε να πει αλλά για όσους τη γνωρίζουν, αντιλήφθηκαν αμέσως πως αναφερόταν στην ηλικία της. Πράγματι, είναι 51 ετών πλέον η ηθοποιός η οποία γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1972.

vasiliki_andritsou_1696952464_3210592433371963958_3993363628.jpg

Για την ίδια τη Βασιλική Ανδρίτσου όμως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός αφού χαίρεται τη ζωή μέχρι το μεδούλι της, απολαμβάνοντας μία υπέροχη οικογενειακή ζωή δίπλα στον σύζυγό της και την κόρη τους Ανθέλια.

Δείτε παραπάνω το βίντεο που ανέβασε με αφορμή τα γενέθλιά της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved