Κουρής-Τοπαλίδου: Όσα αποκαλύπτει ο ηθοποιός για την ημερομηνία του γάμου τους και τους κουμπάρους

Η Έλενα Τοπαλίδου με τον Νίκο Κουρή και τον γιο τους. 

NDP photo agency
Showbiz

Κουρής-Τοπαλίδου: Όσα αποκαλύπτει ο ηθοποιός για την ημερομηνία του γάμου τους και τους κουμπάρους

Έτοιμοι για το πιο όμορφο βήμα της κοινής τους πορείας εδώ και 18 χρόνια είναι ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου οι οποίοι όρισαν ημερομηνία για τον γάμο τους τον ερχόμενο Δεκέμβριο. 

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, ευτυχής για αυτή την όμορφη εξέλιξη στη ζωή του και ένα βήμα που δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα, μίλησε για την απόφασή του αυτή την οποία πήρε με τη γυναίκα της ζωής του.

kouris-(5).jpg

«Γουστάρουμε να το κάνουμε τώρα και τώρα θα παντρευτούμε. Επιλέξαμε ως ημερομηνία την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία είναι τυχαία. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ή συμβολισμό.

Άλλωστε, ούτε εγώ ούτε η Έλενα πιστεύουμε στους συμβολισμούς... Η συγκεκριμένη μέρα, όμως, μας βολεύει γιατί δεν θα δουλεύουμε και επίσης είναι κοντά στις γιορτές, κάτι που επιθυμούσαμε πολύ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Επιλέξαμε να παντρευτούμε στην αγαπημένη μας εκκλησία, τον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο. Κουμπάροι μας θα είναι ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένων φίλων μας, που δεν έχουν σχέση με τον χώρο του θεάτρου. Καλεσμένοι θα είναι συγγενείς και φίλοι που θέλουμε πολύ να βρίσκονται κοντά μας».

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved