Αλεξάνδρου: Η machy machy εμφάνιση με τον γιο του - Μικρός fashionista ο Πάρης
Showbiz

Αλεξάνδρου: Η machy machy εμφάνιση με τον γιο του - Μικρός fashionista ο Πάρης

Ξετρελαμένος με τον γιο του είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο μικρός Πάρης του έχει «κλέψει» την καρδιά και παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα ο Δημήτρης μέσα την ημέρα προσπαθεί να περνά αρκετές ώρες μαζί του και αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που πάντα ο μικρός συνοδεύει τους γονείς του.

Nounito.jpg

Κάποιες ημέρες μέσα στην εβδομάδα η Ιωάννα ταξιδεύει με τον μικρό στη Θεσσαλονίκη, εκεί οπού διατηρεί την επιχείρηση της.

Αυτό έκανε και το απόγευμα της Τρίτης, νωρίτερα όμως ο ευτυχής μπαμπάς είχε περάσει υπέροχες στιγμές με τον γιο του ενώ η machy machy εμφάνιση μαζί του μας ξετρέλανε. Αλίμονο αν ο μικρός με δυο γονείς μέσα στη μόδα δεν έπαιρνε λίγο από τη χάρη τους.

Δες τη νέα τους φωτό

«Αμέτρητες ευχές ,ευχές για την ονομαστική μου εορτή για την νέα μου δουλειά ! Φέτος είναι όλα τόσα διαφορετικά και τόσο γεμάτα για μένα! Ήρθε για μένα επιτέλους αυτή η ευχή και με κάλυψε απόλυτα με έκανε χαρούμενο ! Οικογένεια ,και το παιδί μου Ο ΠΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ !Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου εύχομαι υγεία και κάθε ευχή σας πραγματικότητα !», έγραψε στο ποστ για τη γιορτή του πρόσφατα και μας συγκίνησε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved