Χριστίνα Κοντοβά: Συγκινεί για τα 3 χρόνια που πέρασαν από την πρώτη συνάντηση με την κόρη της, Ada
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Συγκινεί για τα 3 χρόνια που πέρασαν από την πρώτη συνάντηση με την κόρη της, Ada

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η σημερινή ημέρα για την Χριστίνα Κοντοβά καθώς πέρασαν 3 ακριβώς χρόνια από την πρώτη της συνάντηση με την κόρη της, Ada, στην Ουγκάντα.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας έκανε πολλές προσπάθειες ώστε την. υιοθετήσει και τελικά κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Οι δυο τους πορεύονται μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και κάθε ανάρτηση της ίδιας ξεχειλίζει από αγάπη.

christina-kontova-mexico-(4).jpg

Χριστίνα Κοντοβά

Με αφορμή αυτή την σημαντική αυτή στιγμή η Χριστίνα Κοντοβά έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

kodova1.webp

Χριστίνα Κοντοβά

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με την Ada και έγραψε στη λεζάντα: «Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε». 3 χρόνια από την πρώτη μας συνάντηση, 3 χρόνια οικογένεια… #σανσήμερα #3χρόνιαμαζί #adoptingAda».

Δείτε την εικόνα στην παρακάτω Gallery:

«Ακόμα συγκινούμαι, όταν μιλάω για την υιοθεσία της Ada. Μου είναι δύσκολο το να θυμάμαι και το πίσω. Στο τελευταίο ταξίδι στην Αιθιοπία ήμουν με μία φίλη μου και της είπα ότι την επόμενη φορά θα γυρίσω για να υιοθετήσω παιδί. Ήταν πολύ έντονο στο μυαλό μου το θέμα της υιοθεσίας αλλά βασανιζόμουν μέσα μου. Στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο ανοιχτό το θέμα της υιοθεσίας. Και δεν είχα κανέναν στο περιβάλλον μου», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Χριστίνα Κοντοβά.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved