Φαν της Βάσως Χατζή & η Σταμάτη που την αποχαιρέτησε με συγκίνηση: «Με ποιον τρόπο να σε λησμονήσω» 
Showbiz

Φαν της Βάσως Χατζή & η Σταμάτη που την αποχαιρέτησε με συγκίνηση: «Με ποιον τρόπο να σε λησμονήσω» 

Με το στίχο μίας μεγάλης επιτυχίας της, αποχαιρέτησε η Σάσα Σταμάτη τη Βάσω Χατζή που έφυγε από τη ζωή σήμερα (22/11).

Η παρουσιάστρια, φανερά στενοχωρημένη για την απώλεια της τραγουδίστριας που όπως αποκαλούσαν οι θαυμαστές της ήταν η «βασίλισσα των πανηγυριών», θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στη Βάσω Χατζή μέσα από ένα δημόσιο μήνυμά της στα social media.

Συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη ανέβασε μία φωτογραφία της τραγουδίστριας στο instagram και έγραψε:

«Μεγάλωσα με την Βάσω Χατζή. Στην Μάνδρα την είχαμε και την έχουμε θεά. Θυμάμαι πως πηγαίναμε με τον αδελφό μου στο ιστορικό Alexander στην Αχαρνών να την ακούσουμε... Στις καταλήψεις στο Λύκειο πρώτη και καλύτερη χόρευα το αγαπημένο μου κομμάτι, την «Παράνομη Αγάπη». Βάσω, αφιερωμένο: Σ’ αγαπώ και λιώνω στο όνομα σου και μόνο». Και φυσικά τον ύμνο: Θέλω τον Θεό να ρωτήσω με ποιον τρόπο να σε λησμονήσω».

Να θυμίσουμε ότι η Βάσω Χατζή με καταγωγή από την Ασωπία Βοιωτίας ασχολήθηκε με το τραγούδι από 17 ετών, όταν αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα. Προς το τέλος της δεκαετίας του 1960 άρχισε να συνεργάζεται με τον Κόραξ, ο οποίος διέκρινε το ταλέντο της και την ανέδειξε. Συνεργάστηκε με κορυφαίους λαϊκούς «αστέρες» (Β. Βασιλειάδη, Γ. Βασιλόπουλο, Π. Γαβαλά, Στ. Κάβουρα, Κ. Σκαφίδα, Β. Σαλέα, Μ. Χριστοδουλόπουλο, κ.ά.) ενώ τραγούδησε σε κάθε μήκος και πλάτος της Ελλάδας. Οι δισκογραφικές της δουλειές ήταν οι εξής: «Αγάπες και παράπονα» (1976), «Λίγα λουλούδια» (1977), «Δύο αγάπες» (1977), «Πόσο πάει το φιλί» (1978), «Σ’ αγαπώ και πού με βάζεις» (1979), «Πάρε την καρδιά μου» (1991), «Φίλησέ με» (1992), «Μετανοιωμένος» (1995), κ.λπ.

Συμμετείχε επίσης στου δίσκους: «Γεύση από Ελλάδα» (1974), «Με αγάπη» (1983), «Κ. Σούκας: 20 χρόνια επιτυχίες» (1991 και CD), «Πανόραμα» (του Βασιλάκη Σαλέα, 2πλός δίσκος «ζωντανής» ηχογράφησης, 1992 και CD), «Mια βραδιά στο Αλεξάντερ» (1999, CD), κ.λπ.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη για τη Βάσω Χατζή:

vaso-xatzi-sasa-stamati.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved