Μαίρη Συνατσάκη: Οι πρώτες εικόνες από τη μετακόμιση στο νέο σπίτι της
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Οι πρώτες εικόνες από τη μετακόμιση στο νέο σπίτι της

Η Μαίρη Συνατσάκη μετακόμισε ξανά με τον Ίαν Στρατη και την κόρη τους, Ολίβια και είχαν και τη βοήθεια των φίλων τους προκειμένου να τακτοποιήσουν πιο γρήγορα τα πράγματα στο νέο σπίτι τους. 

Έναν χρόνο σχεδόν μετά τη γέννηση της κόρης της, αποφάσισε να μετακομίσει ξανά.

Η μετακόμιση έγινε χθες και είχε τη βοήθεια της αδερφής της και της φίλης της, Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες η Μαίρη Συνατσάκη είπε για τη μετακόμιση: «Θα πρέπει να ανακοινώσω κάτι που ξέρω μόνο εγώ, ο Ίαν και η αδερφή μου, η Αλίκη…. Αλλά πέσανε οι υπογραφές και πρέπει να ενημερωθούν οι άνθρωποι στη ζωή μου ότι μετακομίζω… Σπίτι. Ξανά. Θα στείλω μήνυμα στο Viber στην Αθηνά Οικονομάκου…».

Όσον αφορά στους λόγους που πήρε ξανά αυτή την απόφαση, είναι πως ήθελε να είναι πιο κοντά στους δικούς της ανθρώπους, αφού χρειάζεται βοήθεια με την κόρη της, Ολίβια.

metakomisi-sinatsaki.jpg

«Πρέπει να είμαστε πιο κοντά με τον κόσμο μας, δεν βγαίνει αλλιώς. Οπότε θα πάμε να είμαστε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους, να μην είμαστε τόσο απομακρυσμένοι» είχε αναφέρει.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Μαίρη Συνατσάκη έχει μετακομίσει πάνω από 4 φορές τα τελευταία χρόνια και πριν δύο χρόνια είχε κάνει την τελευταία μετακόμιση προκειμένου να μείνει με τον Ίαν Στρατή…. Όμως η ζωή τους άλλαξε με τον ερχομό της μικρής και τώρα πήραν την απόφαση να είναι κοντά στους δικούς τους ανθρώπους για να έχουν βοήθεια για την κόρη τους όταν εκείνοι δουλεύουν.

mary-sinatsaki-and-baby.jpg

Δείτε παρακάτω τις πρώτες εικόνες από τη μετακόμιση στο νέο σπιτικό της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved