Μόνικα: «Βλέπω τον αντίκτυπο που έχει ένα όμορφο τραγούδι στα παιδιά μου»
Showbiz

Μόνικα: «Βλέπω τον αντίκτυπο που έχει ένα όμορφο τραγούδι στα παιδιά μου»

Η Μόνικα ζει μόνιμα στις Σπέτσες μαζί με την κόρη, τον γιο και τον σύζυγό της, όταν δηλαδή δεν βρίσκεται για δουλειά στη Νέα Υόρκη.

Η τραγουδίστρια μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη ζωή της στην Αμερική αλλά και για το πόσο η μητρότητα μπορεί να επηρέασε τη μουσική της.

Πού βρίσκεσαι;

«Κι εγώ έχω μπερδευτεί. Είμαστε οικογενειακώς μεταξύ Ελλάδας και Λος Αντζελες. Το πλάνο είναι να ζούμε έξι μήνες εδώ και έξι μήνες εκεί. Αυτή τη στιγμή στην Αμερική πηγαίνω μόνο για επαγγελματικούς σκοπούς»

monika.jpg



Και τι αναζητάς εκεί;

«Ολα αυτά τα χρόνια διατηρώ τη σχέση με τον ατζέντη μου, την εταιρεία δημοσίων σχέσεων, τα ραδιόφωνα, τους παραγωγούς, την ομάδα μου. Οπότε συχνά πηγαίνω για ραντεβού και συζητήσεις. Για παράδειγμα, πριν από λίγες ημέρες ήμουν ξανά στο Λος Αντζελες επειδή είχα αρκετά ραντεβού για σύνθεση μουσικής για τον κινηματογράφο».

Νιώθεις ποτέ ότι έκανες πράγματα με κεκτημένη ταχύτητα στην καριέρα σου;

«Όχι. Εκείνο που μου έδωσε ελευθερία είναι το ότι δεν καταλάβαινα τι έκανα. Ακόμα και τώρα, η μπάντα μου λέει πως κάθε φορά που κάνουμε πρόβες ή παίζουμε μαζί, νιώθουν σαν παιδιά. Είναι η μουσική. Πιο παλιά ίσως ήμουν πιο αγχωμένη στο να κάνω σωστά τα πράγματα. Πάντως δημιουργικά δεν με περιόρισε. Ισως τεχνικά. Είχα, όμως, πάντα ανθρώπους γύρω μου να μεταφράζουν αυτό που σκέφτομαι ή που τους τραγουδούσα. Σκέψου ότι τα πάντα τα γράφω με τη φωνή. Τα περισσότερα τα γράφω στον ύπνο μου».

1675183276299-987893303-monika.jpg

Βλέπεις τραγούδια στον ύπνο σου;

«Παίζει παιχνίδια το υποσυνείδητο»

Αλλαξε τον τρόπο που γράφεις μουσική η εμπειρία της μητρότητας;

«Τι κάνει η μητρότητα; Σου μικραίνει το εγώ. Πιστεύω ότι ακόμα δεν είμαι σε φάση να αναγνωρίσω αυτό που βιώνω. Θα μου πάρει δυο-τρία χρόνια. Σκέψου πάντως ότι την αγάπη που βίωνα από τον κόσμο στις συναυλίες μου τώρα την έχω μέσα στο σπίτι μου. Βλέπω τον αντίκτυπο που έχει ένα όμορφο τραγούδι στα παιδιά μου», λέει στο Gala

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved