«Αυτός ο τύπος είναι όλη μου η ζωή», γράφει ο Αλεξάνδρου για τον Πάρη και η φωτό είναι… όνειρο!
Showbiz

«Αυτός ο τύπος είναι όλη μου η ζωή», γράφει ο Αλεξάνδρου για τον Πάρη και η φωτό είναι… όνειρο!

Μπαμπάς και γιος περνούν μοναδικές στιγμές με φόντο τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί!

Δημήτρης και Πάρης Αλεξάνδρου είναι το παρέακι εκείνο που δεν βαριέσαι ποτέ να βλέπεις μαζί γιατί ο ένας είναι για τον άλλον και ο ευτυχισμένος μπαμπάς, δεν σταματάει να καταγράφει κάθε κοινή τους στιγμή.

dimitris_alexandrou_1698866228_3226646250371052406_198545365.jpg

Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να εξομολογείται για τον γιο του, πως: «Αυτός ο τύπος είναι όλη μου η ζωή, είναι η ευτυχία μου. Ό, τι καλύτερο έχω κάνει» ενώ σε μια ακόμη κοινή τους φωτογραφία, έγραψε: «Δεν μπορώ με αυτά τα μούτρα».

Δες τις νέες τους φωτογραφίες στη gallery

«Εννοείται ότι έχω τσακωθεί με τον Δημήτρη, νομίζω όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, είναι υγιές. Έχω πει ότι φεύγω, έχω φτιάξει την βαλίτσα, αλλά έμεινα. Ρίχνω και εγώ τα μούτρα μου, αν έχω κάνει πατάτα», είπε πρόσφατα η Ιωάννα για τη σχέση τους.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Όταν είχα μείνει έγκυος, ήμουν με τον Δημήτρη μαζί επίσημα. Δεν υπήρχε το ήμουν single. Έβγαιναν και έγραφαν το παιδί είναι τύπου "Απόλλων" και "χαχα ποιανού να είναι το παιδί". Hello είναι ο Δημήτρης σε όλο το προφίλ μου, μένουμε μαζί, είμαστε μαζί. Λέω ρε φίλε πόσο κακιασμένος είναι ο κόσμος. Το αστείο είναι ότι εγώ έχω τρέλα με τα αρχαία ελληνικά ονόματα και το Απόλλωνας είναι ένα από τα αγαπημένα μου, το οποίο απορρίφθηκε βέβαια»!

touni1.png

Και υπογράμμισε η Ιωάννα Τούνη: «Δεν φαντάστηκα ότι από τη στιγμή που θα ανακοίνωνα ότι είμαι έγκυος κι όντας με έναν σύντροφο τόσο καιρό, δημόσια, ότι θα αναρωτιόνταν όλοι ποιανού να είναι άραγε το μωρό. Και ξέρεις δεν έχει ακουστεί ποτέ για εμένα ότι είμαι με κάποιον και παράλληλα με κάποιον άλλον. Έχουν ακουστεί της Παναγιάς τα μάτια. Είμαι τόσο πιστό σκυλί, που δεν υπήρξε καν κάποιο φλας με φίλο. Δεν έχει ακουστεί ποτέ για εμένα ότι έχω μοιχεύσει. Είμαι ο άνθρωπος που θα σου πω χωρίζουμε και την άλλη μέρα μπορεί να βγω ραντεβού, αλλά πεθαίνω για την αλήθεια κι έτσι όπως μου συμπεριφέρονται θέλω να συμπεριφέρομαι κι εγώ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved