Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη - Η κηδεία & η επιθυμία της οικογένειας
Showbiz

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη - Η κηδεία & η επιθυμία της οικογένειας

Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του Βασίλη Καρρά την Τρίτη το πρωί από τις 10 το πρωί έως τις 13,00 ενώ την επόμενη μέρα θα γίνει η κηδεία του. 

Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, στις 26 Δεκεμβρίου, η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη ενώ την επόμενη μέρα φίλοι, συγγενείς και γνωστοί θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Όπως ήταν και η τελευταία του επιθυμία, θα ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, από εκεί που ξεκίνησε με όνειρα όταν ήταν νέος, έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο του τραγουδιού.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

karras-(1).webp

O Βασίλης Καρράς σε μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του.

Να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα, μετά από ανακοπή που υπέστη. Η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή μετά και τη διάγνωση, πριν από δύο μέρες, ότι είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

basilis-karras.jpg

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, τα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα φίλων του καλλιτεχνών που ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο. Όλα τα μηνύματα συγκινούν.

Διαβαάστε επίσης:

Βασίλης Καρράς: Συγκλονίζει ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας στο gossip-tv για την απώλειά του

Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου όταν έμαθε για τον θάνατο του Καρρά - Του αφιέρωσε το «Γέλα μου»

«Και τώρα…Χαμηλώστε τα Φώτα» - Το Twitter αποχαιρετά τον Bασίλη Καρρά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved