Δεν άντεξε να πάει στην κηδεία του Καρρά η Άντζελα Δημητρίου - «Ήθελα να κοιμηθώ, να μην σκέφτομαι»
Showbiz

Δεν άντεξε να πάει στην κηδεία του Καρρά η Άντζελα Δημητρίου - «Ήθελα να κοιμηθώ, να μην σκέφτομαι»

Το Πρωινό: Η Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και μίλησε εξ΄όλοκλήρου για τον Βασίλη Καρρά.

Η ίδια μίλησε για το αφιέρωμα που του έκανε αμέσως μόλις έμαθε ότι έφυγε από τη ζωή, το οποίο σας παρουσίασε αποκλειστικά το gossip-tv.gr, ενώ εξήγησε και τον λόγο που δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία του. Αξίζει να θυμίσουμε ότι ήταν συντετριμμένη μία μέρα πριν στο λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη.

«Πριν τρεις ημέρες ανέβηκα Θεσσαλονίκη για να κάνω Χριστούγεννα με φίλους και μαθαίνω ότι ο Βασίλης έφυγε. Με πήραν τα κλάματα, του έκανα ένα μικρό αφιέρωμα, του είπα το “Γέλα μου”. Ήταν ένας άνθρωπος γελαστός, ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν έξω καρδιά. Ένας καλλιτέχνης που έλεγε κάθε φορά "καλησπέρα και καλή βραδιά".

c3bc7bfc-karras.webp

Τον αγαπούσα πάρα πολύ και όταν έμαθα ότι ο Βασίλης έφυγε δεν το πίστεψα. Ο Βασίλης θα μείνει για πάντα, δεν μπόρεσα να είμαι στην Καβάλα για την κηδεία του. Δεν αισθανόμουν καλά. Αισθανόμουν ότι θέλω να κοιμηθώ, να μην σκέφτομαι. Είδα την κόρη του, την γυναίκα του, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ», είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου και συνέχισε:

«Είναι μεγάλη απώλεια για τη νύχτα. Με τον Βασίλη μιλάγαμε συνέχεια και πριν ένα μήνα και μου είπε διάφορα επιφωνήματα που δεν μπορώ να τα πω και του είπα ότι θα ανέβω Θεσσαλονίκη να τον δω και μου είπε "σε περιμένω ρε καψούρα μου". Όταν πήγα και μπήκα μέσα με πήρε αγκαλιά, κλαίγαμε μαζί, τραγούδησα. Δεν πίστευα ότι θα φύγει, πίστευα ότι θα ανακάμψει. Εγώ θα λέω πάντα ότι ο Βασίλης είναι εδώ, δεν θα φύγει ποτέ. Θα σε αγαπάω για πάντα. Ξέρω ότι για 40 μέρες η ψυχή είναι κοντά μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Διαβάστε επίσης:

Το χωριό της Ειρήνης: Τι άφησε ο Καρράς στη μοναχοκόρη του-Πισίνες, γήπεδα τένις και υπέροχοι χώροι

Έλλη Κοκκίνου: Ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved