Ο Λιάγκας ρώτησε τον Σχοινά πώς ποθεί μετά από 25 χρόνια τη Γαρμπή & «προσκυνάμε» την απάντησή του
Showbiz

Ο Λιάγκας ρώτησε τον Σχοινά πώς ποθεί μετά από 25 χρόνια τη Γαρμπή & «προσκυνάμε» την απάντησή του

Στην εκπομπή Το Πρωινό φιλοξενήθηκε ο Διονύσης Σχοινάς το πρωί της Παρασκευής (29-12) και μίλησε για όλα.

Πώς ήταν η χρονιά που φεύγει; Πώς είναι οι σχέσεις με τον γιο του; Πώς διαχειρίζεται το φλερτ από άλλες γυναίκες ενώ όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε πώς γίνεται μετά από 25 χρόνια που είναι μαζί με την Καίτη Γαρμπή να την ποθεί ακόμη σεξουαλικά, έδωσε την απάντηση που όλες θα θέλαμε να ακούσουμε.

sxoinas-liagkas-(5).jpg

«Το 2023 μου αφήνει γλυκόπικρη γεύση, έγιναν διάφορα πράγματα. Χάσαμε ανθρώπους, ο κορονοϊός δεν έχει φύγει από το κεφάλι μας. Δεν είναι τόσο ευχάριστα τα πράγματα. Θέλω όλος ο κόσμος να περνάει καλά και τα επόμενα χρόνια να έρθει η “άνοιξη”. Η Καίτη δεν δουλεύει φέτος από επιλογή.

Δεν είναι η καλύτερη δεκαετία για να ασχοληθεί κάποιος με τη μουσική, αλλά δεν μπορώ να κόψω τα όνειρα του παιδιού μου. Δεν υπάρχει καλύτερη χροιά στην Ελλάδα από της Καίτης. Για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να τα δώσεις όλα. Με φλερτάρουν γυναίκες, αλλά ξέρουν πολύ καλά τη στάση μου απέναντί τους. Δεν έχω κοιτάξει ποτέ το κινητό της Καίτης», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Διονύσης Σχοινάς.

sxoinas-liagkas-(1).jpg

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε: «Πώς είναι να είσαι ερωτευμένος και να ποθείς τον άλλον σεξουαλικά και να θες να τον πας στο κρεβάτι; Πώς γίνεται αυτό μετά από 25 χρόνια;», εκείνος απάντησε:

«Γίνεται όταν δεν είσαι όλη τη μέρα μαζί με τον άλλον. Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια με τον άλλον, πρέπει να μου λείπεις. Δεν θεωρούμε δεδομένο τον άλλον και δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Θα πάω στα φιλαράκια μου, θα πάω στην Επίδαυρο και θα κάτσω 2 μέρες μόνος μου και να ψαρέψω. Είναι γκομενικό ακόμα το πράγμα, δεν είναι γάμος. Δόξα τω θεώ τη θέλω και με θέλει τρελά!

Δες το βίντεο από την εκπομπή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved