Showbiz

«Θέλουμε να πούμε ότι χωρίσαμε»-«Πάγωσαν» όλοι στο Στούντιο 4 με την ατάκα Κυριακίδη - Μουρίκη

Gossip-tv Team

Καλεσμένοι στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκαν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη, το απόγευμα της Τρίτης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να αυτοσαρκαστεί για τα πολλά χρόνια κοινής πορείας δίνοντας όμως και το «μυστικό» ενός ευτυχισμένου βίου.

Η Έφη Μουρίκη τόνισε με χιούμορ: «είπαμε πως στις εκπομπές που πάμε και μας ρωτάνε, μετά από τόσα χρόνια, θα πούμε: «Λοιπόν, σήμερα θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε».

WLA2.jpg

«Δηλαδή πότε; Τώρα» συμπλήρωσε ο σύζυγος της ηθοποιού, Βλαδίμηρος Κυριακίδης για να ξεσπάσουν εύλογα όλοι μαζί σε γέλια. «Δεν είναι απλό ή σύνθετο, το γεγονός πως είμαστε για τόσα πολλά χρόνια μαζί, αλλά όταν βρίσκει ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ… τον βρίσκει. Από την άλλη όμως μεριά, όλες αυτές οι καθημερινές διαδικασίες μέσα στα τόσα χρόνια φέρνουν τριβές και φθορές. Αρκεί να αντιληφθούν ωστόσο οι άνθρωποι ότι όλα είναι προς συζήτηση και προς επεξεργασία».

M443.jpg

«Διάλογος και με τον ίδιο τον εαυτό μας. Δηλαδή και γω μέσα μου πρέπει να σκεφτώ πράγματα για να συνειδητοποιήσω τι θα μπορούσε να είναι βαρετό για την Έφη να το βλέπει καθημερινά. Ξεκινώντας από τα ρούχα, την πιτζάμα, την εμφάνιση αλλά και κατ’ επέκταση τον χαρακτήρα. Είμαι δύσκολος άνθρωπος; Δεν πρέπει να φροντίσω λίγο να μαλακώσω, να γίνω πιο εύκολος; Να έχω περισσότερη αντοχή για να ακούω τον άνθρωπο μου;» πρόσθεσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved