Θύμα απάτης ξανά η Χρηστίδου- Η καταγγελία & η αποκάλυψη:«Δεν μπορώ να βρω άκρη με τον δικηγόρο μου»
Showbiz

Θύμα απάτης ξανά η Χρηστίδου- Η καταγγελία & η αποκάλυψη:«Δεν μπορώ να βρω άκρη με τον δικηγόρο μου»

Θύμα απάτης για ακόμα μία φορά έχει πέσει η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία μέσα από βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τι ακριβώς έχει συμβεί. 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η παρουσιάστρια της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά της για να πλασάρουν στην αγορά χάπια αδυνατίσματος.

Μετά και την αλλαγή στην εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου, οι προσπάθειές τους εντάθηκαν και κάπως έτσι οι ακόλουθοι της παρουσιάστριας και δικοί της άνθρωποι την ενημέρωσαν για το τι πραγματικά συμβαίνει και πόσο μεγάλη έκταση έχει πάρει το θέμα.

Εκεί που θορυβήθηκε όμως η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν όταν μία follower της τη ρωτούσε στα σοβαρά αν είχε όντως αποτελέσματα από τα χάπια που την παρότρυνε η δήθεν διαφήμιση να αγοράσει.

Τότε η παρουσιάστρια αποφάσισε να ενημερώσει όλους όσοι την ακολουθούν για το τι πραγματικά συμβαίνει, να τονίσει ότι η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τα συγκεκριμένα σκευάσματα και να αποτρέψει όποιους μπορεί ώστε να μην εμπιστεύονται αγνώστου προέλευσης προϊόντα.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η ίδια:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved