Showbiz

Φάνης Μουρατίδης: Τα «πεσίματα» των δημοσιογράφων και το ενδεχόμενο ενασχόλησης με την πολιτική

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε καλεσμένος ο Φάνης Μουρατίδης το μεσημέρι της Κυριακής 21/1.

Ο ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο ενασχόλησης με την πολιτική, την καριέρα του στο θέατρο και την τηλεόραση αλλά αναφέρθηκε και στα «πεσίματα» των δημοσιογράφων έξω από τα θέατρα.

Όσα ανέφερε o Φάνης Μουρατίδης:

«Σαν Φάνης θα μπορούσα να είμαι δήμαρχος αλλά με πολιτικά τα χαλάμε λίγο. Έχω και την τάση να είμαι “βλαχοδήμαρχος”. Το σκέφτομαι εκεί προς τη σύνταξη.

Καμία Ευρωβουλή, να κάνω τα ταξίδια μου στις Βρυξέλλες. Δεν έχω κάποια πολιτική ταυτότητα αλλά έχω πολιτική σκέψη. Προσπαθώ αυτό που θέλω να προτείνω να το κάνω μέσα από τη δουλειά μου και όχι να το διατυμπανίζω.

Κάνουμε μια δουλειά που όταν ξεκινάς έχεις ένα έλλειμα. Τουλάχιστον εγώ είχα έλλειμα με την αποδοχή και θες το ενδιαφέρον να έρθει σε σένα.

Όταν μεγαλώνεις μετά περνάς σε άλλη φάση.

Έχει αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια για μένα αυτό. Έχει γίνει μια διάθεση προσφοράς προς τον κόσμο, να περάσει καλά, να συγκινηθεί, να νιώσει κάτι.

Αυτό που δίνει τεράστια χαρά. Επειδή μεγάλωσα και δεν έχω καμία σχέση με τον άνθρωπο που έβλεπα στο βίντεο, μπαίνω σε ένα ταξί και μου λέει “Ήσουν σε διαφημιστικό; Πω, μου έφτιαξες το κέφι. Ο Μουρατίδης είσαι;”.

Μετά από το Μπαμπά μη τρέχεις, άμα το είδε σε επανάληψη, δεν μοιάζω με όταν έπαιζα. Η τηλεόραση είναι για μένα η παλαίωσή μου.

Βιώσαμε τα παπαρατσικά με την Άννα Μαρία, μας κυνηγούσαν. Δεν είναι καθόλου το αγαπημένο μου σπορ αυτό, το βρίσκω αμήχανο.

Πας στο Golden Hall και ξεχνάς ότι υπάρχουν φωτογράφοι εκεί. Βλέπω τη μάνα μου στα περιοδικά και έγινε διάσημη από ένα παπαρατσικό. Πού να το φανταστείς;

Αυτοί με τα μικρόφωνα δεν είναι το καλύτερό μου γιατί οι ερωτήσεις είναι τραγικές. Κάτι πρέπει να γίνει», είπε ο Φάνης Μουρατίδης.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved