Δήμητρα Γαλάνη: «Κάθε μέρα φαντάζομαι τη ζωή χωρίς το τραγούδι. Δεν με τρομάζει καθόλου»
Showbiz

Δήμητρα Γαλάνη: «Κάθε μέρα φαντάζομαι τη ζωή χωρίς το τραγούδι. Δεν με τρομάζει καθόλου»

Η Δήμητρα Γαλάνη σε μία εφ' όλης της ύλης και κοινή συνέντευξη με την Παυλίνα Βουλγαράκη με την οποία εμφανίζονται στο Vox, μιλάει για τη ζωή της χωρίς τραγούδι και δηλώνει έτοιμη να σταματήσει όταν έρθει εκείνη η ώρα... 

Από την άλλη, η νεότερη γενιά που εκπροσωπεί η Παυλίνα Βουλγαράκη βλέπει από τη δική της σκοπιά τα πράγματα. Πάντως, η μουσική συνύπαρξή τους επί σκηνής είναι μοναδική και η Δήμητρα Γαλάνη έχει κάθε λόγο να καμαρώνει για την Παυλίνα...

1111_DIMITRA_GALANI_9102023.jpg

Δήμητρα, έχεις φανταστεί τη ζωή σου χωρίς το τραγούδι;

Γαλάνη: Κάθε μέρα το σκέφτομαι. Όχι χωρίς τη μουσική. Χωρίς το τραγούδι. Δεν με τρομάζει καθόλου. Γιατί είμαι πλήρης. Άμα πρέπει να σταματήσω, θα σταματήσω. Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Αυτό που δεν θα σταματήσει είναι η σχέση μου με τη μουσική και να γράφω μουσική. Και να σταματήσω να τραγουδάω, θα είμαι μέσα σε αυτά τα τραγούδια που θα γράφω.

PAVLINA-VOULGARAKI.jpg

Η Παυλίνα Βουλγαράκη

Βουλγαράκη: Εγώ δεν νιώθω καθόλου πλήρης. Με σώζει η μουσική. Θα ήμουν τελείως ανισόρροπη ψυχικά γιατί είμαι και ένας ακραία κλειστός άνθρωπος. Δεν κάνω κρακ. Κάνω κρακ μόνο όταν τραγουδάω. Ήμουν ψυχολογικά πολύ χειρότερα πέρυσι γιατί δεν είχα βρει τον τρόπο να τραγουδάω, να εκφράζω συναισθήματα που δεν τα εκφράζω στην καθημερινότητά μου. Τώρα τα ανακαλύπτω, μαζί με τη Δήμητρα.

Γαλάνη: Ολους τους πραγματικούς καλλιτέχνες τους σώζει η τέχνη τους. Είναι πολύ ωραίο αυτό που ακούω. Που τυχαίνει να είμαι εγώ αυτή τη στιγμή κοντά της. Τυχαίνει. Η πορεία ενός ανθρώπου είναι προδιαγεγραμμένη. Αυτός που θα βρεθεί στον δρόμο σου πρέπει απλώς να ρίξει έναν προβολέα. Αυτό που μου αρέσει στην Παυλίνα είναι ότι αρχίζεις να βλέπεις τα ίχνη της. Τα πατήματά της. Τη χαίρομαι, την καμαρώνω.

Πηγή: Αυγή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved