Μαρία Φιλίππου για Εμείς κι Εμείς: «Δεν πιστεύω στα remakes και δεν θα το ήθελα»
Showbiz

Μαρία Φιλίππου για Εμείς κι Εμείς: «Δεν πιστεύω στα remakes και δεν θα το ήθελα»

Η Μαρία Φιλίππου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός, αναφέρθηκε και στη σειρά Εμείς κι εμείς, στην οποία πρωταγωνιστούσε και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

  • Τι ήταν αυτό που σας πίκρανε και μπορεί να θελήσατε να κάνετε ένα διάλειμμα από αυτό το επάγγελμα;

Όταν δεν υπάρχει μοίρασμα επί σκηνής, να κοιτάζεις τα μάτια του άλλου και να είναι καθαρά.

  • Το «Εμείς και εμείς» σημειώνει υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης ακόμη και από καινούργιες σειρές. Πώς σας φαίνεται αυτό;

Αυτές οι δουλειές έγιναν σε μια άλλη εποχή με άλλους νόμους. Ήμασταν μια φρέσκια παρέα. Τότε δεν συνειδητοποιήσαμε ακριβώς τη δύναμη που είχε μια εβδομαδιαία σειρά και το να μπαίνεις ακάλεστος στα σπίτια των ανθρώπων. Επειδή όμως ήμασταν έντιμοι με αυτό που κάναμε, το «Εμείς και εμείς» αγαπήθηκε πολύ. Όλες αυτές οι σειρές αγαπήθηκαν και δεν είναι τυχαίο.

  • Ήσασταν σαν τα «Φιλαράκια» της Αμερικής....

Πολλοί τα συγκρίνουν εγώ δεν θα το έλεγα. Εμείς ξεκινήσαμε πριν τα «Φιλαράκια» (γέλια). Είχαμε τη Φρόσω Ράλλη στο τιμόνι και πολλούς επαγγελματίες που μας έμαθαν τους νόμους της δουλειάς. Συναντάω ακόμη μέλη του συνεργείου και υπάρχει αγάπη ανάμεσά μας. Όταν τους βλέπω, νιώθω σαν να τελειώσαμε χθες τη σειρά.

  • Σήμερα παρακολουθείτε το «Εμείς και εμείς» ή λόγω της απώλειας της καλή σας φίλης και συναδέλφου Νατάσας Μανίσαλη δεν μπορείτε;

Δεν είναι μόνο η Νατάσα, αλλά και η σκηνοθέτις μας η Πηνελόπη Κροντηροπούλου που επίσης έφυγε άδικα και πολύ νέα. Σίγουρα δεν μπορώ να παρακολουθήσω το «Εμείς και εμείς» όπως έκανα στο παρελθόν.

  • Θα θέλατε να γίνει κάποιο επετειακό επεισόδιο ή τηλεταινία;

Δεν θα το ήθελα. Πιστεύω ότι η σειρά αυτή τελείωσε. Έκλεισε τον κύκλο της. Έτσι και αλλιώς δεν πιστεύω στα remakes. Σίγουρα πάντως θυμάμαι ότι στο «Εμείς και εμείς» πήραμε πολλή αγάπη από τον κόσμο, σαν να ήμασταν άνθρωποι τους. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι η δουλειά μας έχει μεγάλη ευθύνη. Γενικότερα τα media έχουν μεγάλη ευθύνη για το τι προβάλλεται, είπε η Μαρία Φιλίππου στο Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved