Βανδή: «Και πριν από αρκετό καιρό ξημέρωσε για μας…14 Φλεβάρη!» - Η selfie με τον Μπισμπίκη
Showbiz

Βανδή: «Και πριν από αρκετό καιρό ξημέρωσε για μας…14 Φλεβάρη!» - Η selfie με τον Μπισμπίκη

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Και σίγουρα δεν περίμεναν τη σημερινή ημέρα για να γιορτάσουν τον έρωτά τους. Η Δέσποινα Βανδή με μια μόνο φράση έδωσε την κατάλληλη σημασία για τη σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια υπέροχη selfie τους κι έγραψε στη λεζάντα: «Και πριν από αρκετό καιρό ξημέρωσε για μας…14 Φλεβάρη! #love #passion #life #alive ❤️❤️».

Δες το ποστ της

https://www.instagram.com/p/C3VtVhfsdv5/

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ήρθαν πιο κοντά από το καλοκαίρι του 2021 όταν ο Λάκης Λαζόπουλος σε μία παρέα έκανε τις απαραίτητες συστάσεις. Δεν χρειάστηκε και πολύ για να καταλάβουν οι δυο τους, παρ' όλο που προέρχονταν από διαφορετικά καλλιτεχνικά μονοπάτια, πως ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

vandi.jpg

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2021 με τους φωτογράφους να τρέχουν σαν τρελοί γύρω τους για να «πιάσουν» το καλύτερο κοινό τους ενσταντανέ. Εκ των υστέρων, βέβαια, διαπιστώσαμε όλοι πως δεν ήταν ανάγκη να υπάρξει τέτοιος... πανικός αφού από τότε μέχρι σήμερα οι δυο τους έχουν χαρίσει αμέτρητες κοινές πόζες, γεμάτες πάθος και έρωτα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved