Από πού ξεκινάει το beef Καινούργιου-Μαγγίρα; Το χρονικό της κόντρας τους & η κοινή εκπομπή
Showbiz

Από πού ξεκινάει το beef Καινούργιου-Μαγγίρα; Το χρονικό της κόντρας τους & η κοινή εκπομπή

Η πολυσυζητημένη κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με την Μπέττυ Μαγγίρα κρατάει χρόνια. Πώς ξεκίνησε η διαμάχη μεταξύ τους και ποια είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτή την πολυτάραχη «σχέση»;

Τσουχτερές δηλώσεις, υπονοούμενα, αλλά και... ευθέως εννοούμενα. Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα χαρακτηρίζουν τη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με την Μπέττυ Μαγγίρα τα τελευταία χρόνια. Πώς, όμως, ξεκίνησε αυτή η μεγάλη κόντρα μεταξύ τους;

201904011250080.5145_KENOYRGIOY_MAGGIRA_31032019.jpg

Τελευταία αφορμή για να συζητηθεί για ακόμα μία φορά η «σχέση» τους ήταν οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Alpha, όταν η γνωστή παρουσιάστρια είπε στους δημοσιογράφους: «Από ποιες εκπομπές είστε;» κι εκείνοι με τη σειρά τους απάντησαν: «Από την εκπομπή I Love ΣουΚου του ANT1». Η Κατερίνα Καινούργιου τότε είπε: «Εσείς τι έχετε μαζί μου; Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχετε κάτι, γιατί και με την Μπέττυ έχω δουλέψει και τον Δημήτρη (σ.σ. Μακαλιά) εκτιμώ απεριόριστα».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα δε θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της: «Άμα την παίζουμε έχουμε εμμονή μαζί της, άμα δεν παίζουμε καθόλου, δεν ξέρω… Ε, βέβαια την παρακολουθούμε, γιατί μας αρέσει».

Το χρονικό της κόντρας τους

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 2014, όταν και οι δύο τους βρίσκονταν στην εκπομπή «Όλα Παίζουν», που προβαλλόταν καθημερινά στην απογευματινή ζώνη του Alpha και διήρκησε μόνο για μία σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που ξεκίνησε η πολυσυζητημένη κόντρα ανάμεσά τους ήταν διότι η Μπέττυ Μαγγίρα ήθελε να αναλάβει έναν πιο κεντρικό ρόλο στην εν λόγω εκπομπή και η Κατερίνα Καινούργιου είχε διαφωνήσει.

Από τότε οι δυο τους δε συνεργάστηκαν ποτέ ξανά, καθώς προτίμησαν να πάρουν χωριστούς δρόμους και να ακολουθήσει η κάθε μία τη δική της πορεία στον χώρο της τηλεόρασης.

Φαίνεται πως εκείνη τη... σκοτεινή εποχή της συνεργασίας τους δεν την ξέχασε καμία. Και κάπως έτσι η «κόντρα» ανάμεσά τους αναζωπυρώθηκε πρόσφατα.

Το 2021 η Μπέττυ Μαγγίρα παρουσίασε το περιβόητο trailer στην εκπομπή της στο Open στο οποίο απεικόνιζε μια πλούσια που έχει ταξιδέψει στο Παρίσι.

I-LOVE-SOY-KOY-ME-THN-MPETTY-MAGGIRA.jpg

Όλως τυχαίως εκείνο το Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου είχε βρεθεί στο Παρίσι, οπότε το εξέλαβε όλα τα παραπάνω ως μπηχτή, κάνοντας λόγο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter για μικρότητες.

H Γερμανού στηρίζει Καινούργιου στο beef με Μπακοδήμου: «Αφού τα φέρνει, καλά κάνει & τα παίρνει»

Μετά από το παραπάνω περιστατικό, η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εξήγησε πως:

«Η Κατερίνα κάποια στιγμή, όταν ήμουν στο OPEN ακόμα, είχα κάνει ένα τρέιλερ και θεώρησε ότι το έκανα για αυτήν. Στο trailer αυτό πήγαινα στο Παρίσι, όπου έκανα μια κυρία αφ’ υψηλού, έναν ρόλο στα trailer και συνήθως τα δικά μας σχολιάζουν την επικαιρότητα και αυτό που γίνεται στην τηλεόραση. Οι τσακωμοί στα πάνελ και διάφορα. Σε εκείνο το trailer τότε έκανα ότι πάω στο Παρίσι. Την προηγούμενη έμπαινα σε ένα λίαρ τζετ για να ταξιδέψω κάπου, κάθε μέρα τα έχτιζα δηλαδή με έναν τρόπο. Έτσι λέω, αφού μπήκαμε χθες στο λίαρ, σήμερα θα πάμε κάπου. “Που θα πάμε;”. Μου λένε τα παιδιά στη Νέα Υόρκη και είπα “όχι, θα πάμε στο Παρίσι, που είναι η αγαπημένη μου πόλη και την αγαπώ και την λατρεύω”.

Η Καινούργιου, εκείνο το Σαββατοκύριακο, πήγε με τις φίλες της στο Παρίσι. Έπρεπε εγώ να το ξέρω; Και επειδή έκανα πάντα αυτή την κυρία που έλεγα «please, please», μου φώναζαν "κυρά, μας έφερες στο Παρίσι, σ’ ευχαριστούμε" και θεώρησαν για κάποιον λόγο ότι σχολιάζω και πικάρω την Καινούργιου που πήγε στο Παρίσι με τις φίλες της. Ένα πράγμα ανεξήγητο! Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να με ρωτήσει! “Η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει κακή τηλεόραση” έγραφαν.

Μπορεί και να τρολάρω την Κατερίνα σε άλλη φάση, το συγκεκριμένο όμως δεν ήταν έτσι. “Μα το έλεγε όλη την εβδομάδα” μου έλεγαν. Και κάθομαι εγώ να βλέπω τις εκπομπές σας που λέει ο καθένας πού θα πάει και τι θα κάνει; Μα είστε με τα καλά σας; Παρασκευή μεσημέρι το γύρισα εγώ το trailer, πού ήξερα ότι πήγε στο Παρίσι;».

katerina-kainourgiou-1-3.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου με τη σειρά της προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις κι υποστήριξε πως το «I love Σου Κου» είναι μια εκπομπή σκληρού gossip:

«Και εγώ και ο Λιάγκας τη λέμε την άποψή μας και άλλοι παρουσιαστές, αλλά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλει να πει ότι στην αρχή η Μπέττυ είπε ότι αυτό που θέλει να κάνει, είναι τελείως διαφορετικό και έχει γίνει σκληρό gossip η εκπομπή. Επίσης, να ξεκαθαρίσω ότι εγώ -επειδή έδωσε μία συνέντευξη στον Αρναούτογλου και είπε κάτι για εμένα- δεν έχω τίποτα προσωπικό με την Μπέττυ. Την εκτιμώ πολύ, τη συμπαθώ και είναι και πολύ καλή μαμά, έχουμε συνεργαστεί κιόλας, έχω να πω τα καλύτερα και είναι πολύ ταλαντούχο πλάσμα. Απλά βλέπω και μου λένε ότι αυτή η εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο ασχολείται με εμάς. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν έχω κάτι προσωπικό.

Τι κάναμε όλη την εβδομάδα; Κουτσομπολεύαμε! Γιατί έτσι είμαστε εμείς, θέλω να τα ξέρω όλα… μιας και με λένε κουτσομπόλα. Δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω, δεν θα πάει τίποτα χαμένο. Αυτοί είμαστε, είμαστε οι κίτρινοι τύποι. Αλλά το κίτρινο έχει πολλές αποχρώσεις, κύριες και κύριοι. Εμείς σε ποια απόχρωση ανήκουμε».

Τέλος, όσον αφορά την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ξεκίνησε όταν η δεύτερη σχολίασε ειρωνικά την ατάκα που είχε πει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στον πατέρα της Κατερίνας Καινούργιου, όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα, φαίνεται πως καλά κρατεί και αυτή.

kainourgiou-maggira.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου δε δίστασε να κοινοποιήσει το συγκεκριμένο απόσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου».

Έπειτα, όμως, η Μπέττυ Μαγγίρα υπερασπίστηκε τη Μαρία Μπακοδήμου σχολιάζοντας:

«Να σας πω κάτι; Η Μαρία φάνηκε ξεκάθαρα ότι το είπε ειρωνικά για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, εννοώντας ότι καθόλου μέσα δεν έπεσε, αφού η Κατερίνα κάνει καριέρα τόσα χρόνια. Εγώ το πήρα ως φανταστικό σχόλιο. Καταρχάς δείχνει ότι έχει χιούμορ. Τώρα γιατί το πήρε στραβά η Κατερίνα, δε ξέρω. Ίσως γιατί έχει προηγηθεί στο παρελθόν μια μικρή κοντρίτσα. Πολύ παλιότερα, εποχή Κωστόπουλου. Μήπως γι’ αυτό θυμήθηκαν τα πιο παλιά;» σχολίασε από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Μακαλιάς. Και το κατάλαβε η Μαρία για να βγει να πει μετά ότι έκανε πλάκα. Γιατί η Μαρία έχει χιούμορ. Θέλησε να το εξηγήσει γιατί και προφανώς κατάλαβε ότι και κάποιος άλλος μπορεί να το πάρει αυτό πιο στραβά, οπότε βγήκε να το εξηγήσει, αλλά να που το εξέλαβε στραβά».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved