Καίτη Γκρέυ: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της
www.ndpphoto.gr
Showbiz

Καίτη Γκρέυ: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

«Πρόκειται για θαύμα της φύσης αυτή η γυναίκα»: Αυτή είναι η φράση που λένε μεταξύ τους γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό για την 99χρονη Καίτη Γκρέυ, η οποία πάλεψε και μέχρι στιγμής να βγει λιοντάρι από τη μεγάλη περιπέτεια υγείας που την έχει βάλει στην Εντατική Μονάδα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

 

Πέμπτη μεσημέρι και οι γιατροί που εξέτασαν την ερμηνεύτρια, ένα εικοσιτετράωρο μετά την εισαγωγή της στο καρδιοχειρουργικό κέντρο, διαπίστωσαν πως με αργά αλλά σταθερά βήματα κατάφερε να ξεπεράσει τον αυξημένο κίνδυνο για τη ζωή της από την κολπική μαρμαρυγή και τη λοίμωξη του αναπνευστικού, τα οποία είχε μερικές ώρες πριν. Μάλιστα, στην ενημέρωση που είχε ο γιος της Φίλιππος, η νύφη της και ο εγγονός της Κώστας καθώς και οι στενοί της φίλοι από τους γιατρούς, ανέφεραν πως «η κυρία Καίτη Γκρέυ είναι καλά. Προχωράει με γοργά βήματα προς το καλύτερο».

Καίτη Γκρέυ: Η φωτογραφία πριν από το νοσοκομείο και τα λόγια που είπε η 99χρονη στον εγγονό της

kaiti-grey-12.jpg

Η κατάστασή της

Η κατάστασή της ήταν κάτι παραπάνω από κρίσιμη, καθώς δεν μιλούσε και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε όσα της έλεγαν οι δικοί της άνθρωποι. Μια δυο λέξεις μόνο μπορούσε να ψελλίσει, «είμαι χάλια», και μετά έπεφτε και πάλι σε λήθαργο. Ορισμένες φορές άνοιγε τα μάτια της, χαμογελούσε στους αγαπημένους της ανθρώπους και μετά σώπαινε. Αμέσως οι δικοί της άνθρωποι ειδοποίησαν τους Γιατρούς SOS.

Φίλη Καίτης Γκρέυ: «Είχε μια οξεία κρίση κολπικής μαρμαρυγής & μια λοίμωξη του αναπνευστικού…»

Μέσα σε λίγα λεπτά γιατρός τής έδωσε τις πρώτες βοήθειες, ενώ τους ανέφερε πως δεν θα αντέξει ο οργανισμός της και πρέπει να μεταφέρουν την τραγουδίστρια σε νοσοκομείο, καθώς έχει κολπική μαρμαρυγή, λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ οι παλμοί φτάνουν σχεδόν τους 190. Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας το ασθενοφόρο του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου βρέθηκε στο σπίτι της τραγουδίστριας-μύθου για το ελληνικό τραγούδι στη Νέα Σμύρνη, από όπου και τη μετέφερε στα Επείγοντα.

kaiti-gkrei-(3).jpg

Καίτη Γκρέυ: Ώρες αγωνίας για την τραγουδίστρια – Νοσηλεύεται στην εντατική

Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν πολλά προβλήματα υγείας και ήταν πολύ διστακτικοί για την πορεία της υγείας της μεγάλης τραγουδίστριας, καθώς η ηλικία της αλλά και κάποια άλλα προβλήματα που είχε έκαναν δύσκολο το έργο τους. Περνώντας οι ώρες, οι γιατροί είδαν μια απίστευτη εξέλιξη σε σχέση με τον αδύναμο οργανισμό της: η ίδια όχι απλώς κατάφερε να ξεπεράσει εν μέρει το πρόβλημα υγείας που είχε, αλλά να ανοίξει τα μάτια της και να μιλήσει στους δικούς της ανθρώπους, ενώ ο αδύναμος οργανισμός της άρχισε να επανέρχεται, πράγμα μοναδικό για έναν τόσο μεγάλο άνθρωπο.

Σύμφωνα με την Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, τόσο η οικογένειά της όσο και οι φίλοι της κάνουν σχέδια από τώρα για τις 14 Μαΐου, ημέρα που ο θρύλος του λαϊκού πενταγράμμου κλείνει έναν αιώνα ζωής, με σκοπό να κάνουν ένα μεγάλο γλέντι στο σπίτι της για να γιορτάσουν τα 100ά γενέθλιά της.

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γκρέυ: Αγωνία για την τραγουδίστρια - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ

Αγγελική Ηλιάδη για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ: Δεν με αναγνωρίζει και είναι πολύ λυπηρό...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved