Καίτη Γκρέυ: Ώρες αγωνίας για την τραγουδίστρια – Νοσηλεύεται στην εντατική
www.ndpphoto.gr
Showbiz

Καίτη Γκρέυ: Ώρες αγωνίας για την τραγουδίστρια – Νοσηλεύεται στην εντατική

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ.

Η σπουδαία τραγουδίστρια νοσηλεύεται στο Ωνάσειο με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη αλλά παραμένει σταθερή.

Η Αγγελική Ηλιάδη για τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ: «Δεν με αναγνωρίζει… Είναι λυπηρό»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στον οργανισμό της.

1675036053752-45152212-gkrei.jpg

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (27-02) κλήθηκε γιατρός στο σπίτι της, ο οποίος μετά από σχετική εξέταση, έκρινε πολύ σοβαρή την κατάστασή της. Η τραγουδίστρια αμέσως μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Οι γιατροί τονίζουν πως είναι κρίσιμη η κατάσταση της ωστόσο παραμένει σταθερή.

Τι είχε δηλώσει πρόσφατα η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη;

kaiti-gkrei-(4).jpg

Δυστυχώς ό,τι γνωρίζετε. Η υγεία της είναι σε μια δεδομένη φάση. Δεν με αναγνωρίζει… Είναι δύσκολο όταν ένας άνθρωπός μας φτάνει σε αυτό το σημείο. Έχει αναλαμπές, όσοι γνωρίζουν από αυτή την κατάσταση, καταλαβαίνουν ότι είναι δύσκολο. Βλέπεις τον άνθρωπό σου να είναι έτσι. Δυστυχώς είναι η φυσική εξέλιξη, έχει να κάνει με το ότι μεγαλώνουμε, κάποιοι άνθρωποι καταλήγουν έτσι… Είναι λυπηρό. Από την άλλη, ο μπαμπάς μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Εκείνο το διάστημα, πριν φύγω για τη Φάρμα έφερα τον μπαμπά μου σπίτι, σιγουρεύτηκα ότι είναι καλά και μετά μπήκα στο παιχνίδι. Άλλαξε απότομα η κατάσταση της υγείας του και μετά από λίγο τον χάσαμε. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Δεν αντέχω να ταλαιπωριούνται οι άνθρωποι πριν φύγουν. Καλύτερα να γίνει ξαφνικά…»

Διαβάστε επίσης

Καίτη Γκρέυ: «Έχει τις αναλαμπές της και μας αναγνωρίζει, ρωτάει για την Αγγελική Ηλιάδη»

Τσιμτσιλή για Γκρέυ: «Η Αγγελική Ηλιάδη θα χαρεί πολύ, θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά της»

Καίτη Γκρέυ: Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια της τραγουδίστριας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved