Καίτη Γκρέυ: Η φωτογραφία πριν από το νοσοκομείο και τα λόγια που είπε η 99χρονη στον εγγονό της
Showbiz

Καίτη Γκρέυ: Η φωτογραφία πριν από το νοσοκομείο και τα λόγια που είπε η 99χρονη στον εγγονό της

Δύσκολες ώρες βιώνει από χτες η Καίτη Γκρέυ καθώς νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Η κατάσταση της σπουδαίας ερμηνεύτριας κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Διαβάστε επίσης: Φίλη Καίτης Γκρέυ: «Είχε μια οξεία κρίση κολπικής μαρμαρυγής & μια λοίμωξη του αναπνευστικού…»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso όλα ξεκίνησαν προχθές το απόγευμα όταν η οικιακή βοηθός της, ενημέρωσε τους οικείους της ότι η 99χρονη τραγουδίστρια δεν τρώει, δύσκολα ανοίγει τα μάτια της και πίνει νερό μόνο με σύριγγα. Αμέσως η νύφη της και μητέρα της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη σήμανε συναγερμό στους επιστήθιους φίλους της και στον γιο της. Λίγο μετά τις 18:00 στο σπίτι της τραγουδίστριας πήγαν ο εγγονός της Κώστας Ηλιάδης, που έχει την επιμέλεια της γιαγιάς του, και οι φίλοι της.

katy_gkrei.jpeg

Καίτη Γκρέυ

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ίδια μπορούσε να ψελλίσει μόνο δύο λέξεις «είμαι χάλια», και μετά έπεφτε και πάλι σε λήθαργο.

Ο γιατρός έσπευσε και της έδωσε τις πρώτες βοήθειες ενώ ανέφερε στους δικούς της ανθρώπους πως δε θα αντέξει ο οργανισμός της και πρέπει να τη μεταφέρουν σε νοσοκομείο, καθώς έχει κολπική μαρμαρυγή, λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ οι παλμοί της φτάνουν σχεδόν τους 19.

Η φωτογραφία πριν από το νοσοκομείο
Σύμφωνα με την εφημερίδα, λίγο πριν μεταφερθεί στον νοσοκομείο άνοιξε τα μάτια της και τρία αγαπημένα της πρόσωπα της ζήτησαν να βγάλουν μια φωτογραφία.

Την ώρα της φωτογραφίας η θρυλική τραγουδίστρια χαμογέλασε και ήταν φανερά συγκινημένη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ίδια κατάλαβε τον εγγονό της Κώστα, του έσφιξε δυνατά το χέρι και του είπε: «Καλά είμαι, καλά είμαι».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved