Ουγγαρέζος για Λιάγκα – Σκορδά: «Στον αέρα η Φαίη και ο Γιώργος γινόντουσαν ένα, εκτός αέρα...»
Media

Ουγγαρέζος για Λιάγκα – Σκορδά: «Στον αέρα η Φαίη και ο Γιώργος γινόντουσαν ένα, εκτός αέρα...»

Ελένη: Απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στο Ενώπιος Ενωπίω, προβλήθηκε σήμερα 1/3 και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να κάνει τα δικά του σχόλια καθώς έχει συνεργαστεί και με τους δύο.

Μάλιστα, οι συντελεστές της εκπομπής του ζήτησαν να κάνει το δικό του σχόλιο καθώς είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον παρουσιαστή καθώς στο παρελθόν τους συνέδεε και μια πολύ δυνατή φιλία.

«Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι καθόλου επικοινωνιακός. Είναι αλήθεια το ξέρει και το λέει ο άνθρωπος. Πιστεύω ότι εχθές ήταν το μάξιμουμ της άνεσης που θα δείτε ποτέ τον Γιώργο Λιάγκα σε θέση συνεντευξιαζόμενου. Επειδή ήταν και ο κουμπάρος του Νίκος Χατζηνικολάου απέναντί του», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και συνέχισε:

Μενεγάκη: «Μου άρεσε που ο Λιάγκας μίλησε για τη Φαίη με ένα πολύ όμορφο τρόπο…»

ougga.jpeg

«Προσέχω πολύ τα λόγια μου γιατί εγώ τον ξέρω, ξέρω ότι είναι η αλήθεια του αυτή. Βλέπετε και από τη γλώσσα του σώματος ότι έχει αυτή τη συστολή ειδικά όταν μιλάει για τα προσωπικά του θέματα, για θέματα που έχει στην καρδιά του, και για αυτό επιμένω ότι δεν θα τα έλεγε αλλού εκτός από τον Νίκο Χατζηνικολάου. Είναι σκυφτός, τα φρύδια του είναι προς τα πάνω. Δεν του αρέσει να μιλάει για αυτά, είναι θέματα που τα έχει κρυμμένα μέσα του».

Σχολιάζοντας και τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Φαίη Σκορδά, είπε: «Ήταν brand οι δυο τους. Είναι τέτοιοι άνθρωποι και οι δυο, εξωστρεφείς, και ειδικά στην δουλειά τους. Ήταν το πρώτο ζευγάρι που έκανε ψυχαγωγική εκπομπή και πρωινό. Όταν ήταν μαζί στον αέρα ήταν ένα, μια γροθιά. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό.

Ουγγαρέζος: «Έχω αποφασίσει να μην απαντήσω, το καταπίνω, όμως δεν μετανιώνω που το ξεκίνησα»

Όσο ήταν μαζί γινόντουσαν ένα, μιλούσαν με τα μάτια, ήξεραν ακριβώς τι θέλουν για την εκπομπή και είχαν κοινό στόχο. Καμία φορά λένε αν είναι καλό τα ζευγάρια να συνεργάζονται στην επαγγελματική του ζωή, όχι αυτό το ζευγάρι ενωνόταν “στον αέρα”, εκτός “αέρα” διαφωνούσαν. Όταν είχαν τον κοινό “αντίπαλο” απέναντί τους ενώνονταν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιώργος Λιάγκας για τον χωρισμό: «Αν δε γνώριζα τη Φαίη μπορεί να μη γινόμουν πατέρας ποτέ»

Γιώργος Λιάγκας: «Αυτό είναι κάτι που δεν το έχω πει ποτέ, δεν έχω σχέσεις με τη μητέρα μου»

Γιώργος Λιάγκας: «Χάνω τον έλεγχο, τον έχω χάσει 2-3 φορές, έχω κάνει λάθη χωρίς καμία σκοπιμότητα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved