Άβα Γαλανοπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά την εφιαλτική δικαστική διαμάχη με τον πρώην της
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Άβα Γαλανοπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά την εφιαλτική δικαστική διαμάχη με τον πρώην της

Η Άβα Γαλανοπούλου φαίνεται να πήρε τη ζωή στα χέρια της μετά τη δικαστική διαμάχη που κράτησε για πολλά χρόνια με τον πρώην σύντροφό της ο οποίος κατάφερε να της αποσπάσει 1.240.000 ευρώ.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Άβα Γαλανοπούλου με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, με την ίδια να δείχνει πως έχει αφήσει πίσω της τα δικαστήρια και τις δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν.

Άβα Γαλανοπούλου: «Όταν το έμαθαν οι γονείς μου έγινε χαμός, η μαμά δεν ήθελε ούτε να το ακούσει»

Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική Ελισάβετ από την επιτυχημένη σειρά «50-50», εθεάθη σε δείπνο των συντελεστών της παράστασης «Το έκτο πάτωμα».

Η Άβα Γαλανοπούλου έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα total blak outfit κι ένα πορτοκαλί κασκόλ το οποίο πρόσθεσε χρώμα και ζωντάνια στο look της. Με κόκκινα χείλη και νύχια η γνωστή ηθοποιός κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες της βραδιάς.

Ένας δικαστικος Γολγοθάς

Όσον αφορά τη δικαστική της διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως πρωτοδίκως, ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 6 ετών με αναστολή αλλά και στην καταβολή 250.000 ευρώ.

Στο Εφετείο που είχε οριστεί, προέκυψε ένας συμβιβασμός μεταξύ των δύο πλευρών. Προφανώς της καταβλήθηκε ένα πόσο και προκειμένου να μη συνεχιστεί άλλο ο δικαστικός αγώνας και η ταλαιπωρία που είχε υποστεί η Άβα Γαλανοπούλου, έκανε ανάκληση της μήνυσης.

«Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξα τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ζήτησε ο κατηγορούμενος, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή, προφορικά την επιείκεια των δικαστών, λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα», είχε αποκαλύψει η Άβα Γαλανοπούλου το 2019 σε τηλεοπτική της συνέντευξη αναφορικά με το θέμα.

Δείτε εδώ τη gallery με τις νέες φωτογραφίες της Άβας Γαλανοπούλου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved