Χάρης Γρηγορόπουλος: Τα γλυκόπικρα παιδικά χρόνια, το όνειρο της υποκριτικής και οι πρώτοι ρόλοι
Showbiz

Χάρης Γρηγορόπουλος: Τα γλυκόπικρα παιδικά χρόνια, το όνειρο της υποκριτικής και οι πρώτοι ρόλοι

Λίγα γνωρίζουμε για τον Χάρη Γρηγορόπουλο και το ξεκίνημά του στον χώρο της υποκριτικής τον οποίο υπηρετεί αδιάκοπα τα τελευταία 40 χρόνια. 

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, για το όνειρο που είχε να ασχοληθεί με το θέατρο αλλά και για τα πρώτα σημαντικά βήματα της καριέρας του...

Χάρης Γρηγορόπουλος: Η γνωριμία με τη Φωτεινή Ντεμίρη, ο έρωτας & ο γάμος τους που κρατάει 30 χρόνια

Τι αναμνήσεις έχετε από τα παιδικά σας χρόνια;

Πιστεύω πως τα παιδικά χρόνια είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή κάθε ανθρώπου. Είναι τα χρόνια που καθορίζουν τον μελλοντικό μας εαυτό. Σαν ένα μεγάλο δωμάτιο στην ψυχή μας όπου έχουμε αποθηκευμένες γλυκές και πικρές αναμνήσεις. Ετσι, λοιπόν, κι εγώ από τα παιδικά μου χρόνια έχω γλυκές και πικρές αναμνήσεις. Ωστόσο, πάντα φροντίζω τον μικρό Χάρη που κρύβεται μέσα μου και προσπαθώ να τον έχω πάντα ευχαριστημένο και ξένοιαστο!

Πώς αποφασίσατε να γίνετε ηθοποιός; Ηταν όνειρό σας ή προέκυψε;

Πραγματικά αυτό είναι κάτι πολύ μυστήριο. Από πολύ μικρή ηλικία ήταν σαν να ήξερα ότι εγώ θα κάνω αυτή τη δουλειά. Αυτό το συνειδητοποίησα πια πολύ καθαρά στη β’ λυκείου, οπότε πήρα την απόφαση ότι θα ασχοληθώ με το θέατρο. Από κει και πέρα όλα πήραν τον δρόμο τους.

Ποιο ήταν το τηλεοπτικό σας ντεμπούτο και τι θυμάστε απ’ αυτό;

Ξέρετε, όταν εγώ αποφάσισα να ασχοληθώ με το θέατρο στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα παίξω στην τηλεόραση – άλλωστε, εκείνα τα χρόνια υπήρχαν μόνον δύο κρατικά κανάλια στην Ελλάδα: το Ελληνικό Ιδρυμα Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΙΡΤ) και η Υπηρεσία Ενημέρωσης Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΕΝΕΔ). Ονειρευόμουν πάντα τον εαυτό μου πάνω στη σκηνή του θεάτρου. Βέβαια, τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά, η έναρξη ιδιωτικής τηλεόρασης άλλαξε το τοπίο στους ηθοποιούς. Δύο πράγματα θυμάμαι ως ντεμπούτο στην τηλεόραση: Ενα διαφημιστικό, για το οποίο επιλέχθηκα ανάμεσα σε πάρα πολλούς ηθοποιούς και διαφήμισα γαριδάκια, και τη συμμετοχή μου σε ένα επεισόδιο από το «Τμήμα Ηθών» που σκηνοθετούσε ο Μανούσος Μανουσάκης.

1675183715963-642968203-grigoropoulos-6.jpg

Από τις πολλές σειρές στις οποίες είχατε συμμετάσχει, ποιες ξεχωρίζετε και γιατί;

Σίγουρα την πρώτη σειρά που έπαιξα στο πρωταγωνιστικό cast, και αυτή δεν είναι άλλη από τις «Βαρβαρότητες», που είχαμε κάνει για τον ANT1 το 1993. Οπωσδήποτε μετά είναι το «Καφέ της Χαράς», λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που γνώρισε, το «Ελα στη θέση μου», το οποίο κράτησε πέντε χρόνια και στο οποίο έκανα έναν πολύ αγαπημένο ρόλο, αλλά έχω μία αδυναμία σ’ ένα guest που έπαιξα στον «Αστυνόμο Μπέκα» – εκεί υποδύθηκα έναν πολύ μυστήριο και περίεργο χαρακτήρα.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved