Το σπαρακτικό «αντίο» του Γιαννιά στη μητέρα του: «Οι γονείς μου είναι πάλι μαζί μετά από 5 μήνες»
Showbiz

Το σπαρακτικό «αντίο» του Γιαννιά στη μητέρα του: «Οι γονείς μου είναι πάλι μαζί μετά από 5 μήνες»

O Γιώργος Γιαννιάς, πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει την απώλεια του πατέρα του, κλήθηκε να πει «αντίο» και στη μητέρα του που σήμερα οδήγησε στην τελευταία της κατοικία!

Ο τραγουδιστής είναι συντετριμμένος από τα δύο δυνατά χτυπήματα της μοίρας αφού σε λιγότερο από έξι μήνες έχασε και τους δύο γονείς του.

«Ραγίζει καρδιές» ο Γιώργος Γιαννιάς: «Πάει στην αγκαλιά του άρχοντα» - Η ανακοίνωση για την κηδεία

giorgosgiannias_1699309798_3230367181664476700_15265906.jpg

Μάλιστα, σήμερα (2/3) έκανε μία ανάρτηση που «ραγίζει καρδιές». Ανέβασε μία φωτογραφία με τη μητέρα του και έγραψε στη λεζάντα της:

«Καίγομαι και σιγολιώνω μανούλα μου..
Αγάπη μου ανεπανάληπτη και απίθανη..καμία και κανείς δε θα γεμίσει το κενό σου, κενό θα μείνει... Αιώνας τα δευτερολεπτα χωρίς εσένα και τη γλυκιά σου φωνή... ζωή μου και καλέ μου άνθρωπε με ψυχή παιδιού, χωρίς ίχνος πονηριάς... Εύχομαι να αξιωθώ να μεγαλώσω τα δικά μου παιδιά όπως μας έμαθες εσύ! ΣΑΓΑΠΩ».

Ο τραγουδιστής πριν από λίγα 24ωρα έκανε γνωστή την απώλεια της μητέρας του, γράφοντας στην ανάρτησή του στο Instagram:

«Ο έρωτας του αιώνα! Η ιστορία αγάπης που την ζήλεψαν όλοι… Ο Στέφανος και η Μαρία. Οι γονείς μου… ό,τι περισσότερο αγάπησα. Είναι πάλι μαζί μετά από 5 μήνες, αγκαλιά. Τόσο άντεξε μακριά της.

Καλό ταξίδι έρωτά μου, καψούρα μου, κολώνα του σπιτιού μας και καλέ δίκαιε άνθρωπε.. Εσύ που ένωνες όλους μας και μας έμαθες να αγαπάμε την οικογένεια μας και να είναι ασπίδα ο ένας για τον άλλον.. εσύ και μόνο εσύ!... Άδικα έφυγες και δε θα το αφήσω έτσι μάνα μου.. θα σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, πιο πολύ και από εμένα και θα σε τιμώ.. Πες τον ντέρυ μας ότι τον αγαπώ πολύ και μου λείπει αβάσταχτα. Να είστε αγκαλιά συνέχεια! Μέχρι να ξαναβρεθούμε».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved