Μαρία Πετεβή: «Έφερα τον κόσμο ανάποδα, έκανα θυσίες, με στήριξε και η οικογένειά μου»
Showbiz

Μαρία Πετεβή: «Έφερα τον κόσμο ανάποδα, έκανα θυσίες, με στήριξε και η οικογένειά μου»

Τη φετινή σεζόν η Μαρία Πετεβή πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Humans».

H ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις φορές που χρειάστηκε να κάνει άλλες δουλειές πλην της υποκριτικής ώστε να βιοπορίζεται ενώ μίλησε και για το πόσο υποστηρικτική ήταν οι οικογένειά της.

1675215226344-976037746-maria-petevi.jpg


Εσύ χρειάστηκε να βιοποριστείς με διαφορετικό τρόπο;

Φυσικά και έχει χρειαστεί. Αρχικά ζούσα πολύ λιτά για μη δουλέψω σε άλλο χώρο. Είχα αποφασίσει από μικρή πως ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική και ήθελα τα πάντα στη ζωή μου να είναι προσανατολισμένα εκεί. Ειδικά τα πρώτα χρόνια είχα τρομερή ορμή και θέληση, δεν είχα ζήσει το όνειρο που υπήρχε στο μυαλό μου, οπότε ήταν μεγεθυσμένο, δεν είχε εμποτιστεί από την πραγματικότητα της ζωής. Ήταν τόσο μονομερής η σκέψη μου, που σκεφτόμουν πως έπρεπε οι έξοδοί μου να είναι μετρημένες, ώστε να έχω χρόνο να διαβάζω βιβλία που θα ήταν ωφέλιμα στη διαμόρφωση της καλλιτεχνικής μου οντότητας. Έπρεπε ό,τι έκανα, ακόμη και περιφερειακά, να σχετίζεται με έμπνευση, φαντασία, δημιουργικότητα. Αυτό το έχω από μια άποψη ακόμα, θέλω να εξελίσσομαι και να βελτιώνομαι. Ωστόσο, όταν τελείωσα τη σχολή, ήμουν άνεργη, οπότε δούλευα ως τραγουδίστρια σε ένα ρεμπετάδικο για έναν χρόνο.

petevi-2.jpg


Σε στήριξε η οικογένειά σου;

Προέρχομαι από μια αμιγώς καλλιτεχνική οικογένεια, όλοι είναι μουσικοί και τραγουδούν. Ο μπαμπάς μου και ο αδερφός μου είναι επαγγελματίες. Ήταν σε κάποιον βαθμό αρνητικοί, γιατί ήμουν, και είμαι, αρκετά ευαίσθητη. Ανησυχούσαν αν θα έχω την ψυχική αντοχή που απαιτεί ο καλλιτεχνικός χώρος, που είναι αρκετά σκληρός και συχνά αποκαρδιωτικός. Θέλοντας να με προστατέψουν, προσπάθησαν να με αποτρέψουν, να με στρέψουν σε πανεπιστημιακές σπουδές επειδή ήμουν καλή μαθήτρια. Εγώ δεν ήθελα να τους βάλω σε διαδικασία να πληρώνουν φροντιστήρια και σπουδές και αργότερα να με στηρίξουν και για σπουδές στην υποκριτική. Δεν κατάγομαι από οικογένεια με μεγάλη οικονομική επιφάνεια για να μη σκέφτομαι τα έξοδα. Μου έλεγαν να κρατήσω την υποκριτική ως χόμπι, μπήκα στη διαδικασία να το καταπνίξω και βρήκα τη μέση λύση να σπουδάσω θεατρολογία, ώστε να είμαι κοντά σε αυτό που αγαπώ. Είχα πάντα στο μυαλό μου τις σπουδές υποκριτικής και κάπως μαγικά, στο πρώτο έτος της θεατρολογίας, έδωσα εξετάσεις στο Ωδείο Αθηνών και με πήραν. Δεν είχα κάνει καν προετοιμασία, μια δημόσια πρόβα έκανα ουσιαστικά, μου φάνηκε απίστευτο ότι πέρασα! Στη συνέχεια, έφερα τον κόσμο ανάποδα, έκανα θυσίες, με στήριξε και η οικογένειά μου και έχω φτάσει εδώ που είμαι σήμερα

Πηγή Hello

Μαρία Πετεβή: Η δημοσιότητα με τις Άγριες Μέλισσες κι οι δυσκολίες που αντιμετώπισε

Μαρία Πετεβή: Οι κρίσεις πανικού στα 21 της χρόνια και η ψυχοθεραπεία

Μαρία Πετεβή: «Ντρέπομαι να τραγουδάω μπροστά σε κόσμο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved