Μαρία Πετεβή: «Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι σε μια υπέροχη ισορροπία»
Showbiz

Μαρία Πετεβή: «Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι σε μια υπέροχη ισορροπία»

Για τις Άγριες Μέλισσες και τον λόγο που μετά τη σειρά δεν συμμετείχε σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Πετεβή ενώ αποκάλυψε τι κάνει στο χρόνο που διαθέτει για τον εαυτό της.

Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» το τηλέφωνό σου χτυπά πιο συχνά;

Όταν προβάλλονταν, χτυπούσε πάρα πολύ συχνά. Το αν με αφορούσαν οι προτάσεις ή όχι είναι μια άλλη κουβέντα, ωστόσο ήταν μια επιβεβαίωση. Ήταν μια ωραία συγκυρία οι «Μέλισσες», ήμασταν τυχεροί όλοι.

1675176287156-420595644-thanasis-kourlampas-maria-petevi-agries-melisses.jpg

Ωστόσο δεν έχεις ξανακάνει τηλεοπτική δουλειά έκτοτε...

Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, μου έφτασε, με γέμισε και με χόρτασε. Περάσαμε πάνω από τρία χρόνια δουλεύοντας ακατάπαυστα στις «Μέλισσες», οπότε κάπως ένιωσα πως εκτονώθηκα. Μιλάμε για καθημερινό σίριαλ με δεκάωρα γυρίσματα και πέντε ώρες διάβασμα στο σπίτι. Οπότε, όταν ολοκληρώθηκαν, θέλησα να κάνω περισσότερο θέατρο και να αποσυμπιεστώ. Δεν είμαι καθόλου του να κάνω όσο περισσότερα μπορώ, όσο πιο γρήγορα μπορώ πάνω στη δουλειά. Τώρα που πήρα την απόστασή μου, με χαρά θα έμπαινα σε διαδικασία γυρισμάτων.

petevi-2.jpg

Στον χρόνο που διαθέτεις στον εαυτό σου τι κάνεις;

Όσο μεγαλώνω, καταλαβαίνω πως μέσα στο μυαλό μου υπήρχε μια παρεξήγηση, πως η δουλειά μου ήταν όλη μου η ζωή. Είχα φτάσει να μετρώ, στα 28 μου, τα χρόνια μόνο με δουλειές. Με κάποια ταξίδια και ευτυχισμένες στιγμές ενδιάμεσα, αλλά ο τρόπος μέτρησης ήταν οι δουλειές. Ξαφνικά και συσσωρευτικά ήρθαν μαζί κούραση και συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων. Οπότε έκανα αρκετά πίσω, έκανα μια μικρή παύση, ώστε να ανακαλύψω και άλλα πράγματα που μου προσφέρουν χαρά και ευτυχία. Μπήκαν στη ζωή μου η γυμναστική και η διατροφή, έκανα αρωματοθεραπεία, διαλογισμό. Ανακάλυψα πολλά που με γεμίζουν, βγαίνω πολύ συχνά με φίλους, κάνω πολλά διασκεδαστικά πράγματα... Οπότε, μπορώ να πω ότι σε αυτή τη φάση βρίσκομαι σε μια υπέροχη ισορροπία

Πηγή Hello

Μαρία Πετεβή: «Έφερα τον κόσμο ανάποδα, έκανα θυσίες, με στήριξε και η οικογένειά μου»

Μαρία Πετεβή: Οι κρίσεις πανικού στα 21 της χρόνια και η ψυχοθεραπεία

Μαρία Πετεβή: «Ντρέπομαι να τραγουδάω μπροστά σε κόσμο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved