Άριελ Κωνσταντινίδη: «Δεν ήταν ο Τσιβιλίκας ο ηθοποιός που με παρενόχλησε»
Showbiz

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Δεν ήταν ο Τσιβιλίκας ο ηθοποιός που με παρενόχλησε»

Για την παρενόχληση που έχει βιώσει στη σκηνή μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη σε πρόσφατη συνέντευξή της ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν ο Βασίλης Τσιβιλίκας, που όπως είπε, κάποιοι είχαν «φωτογραφίσει»

Έχετε δηλώσει στο παρελθόν ότι έχετε δεχτεί κάποιο είδος παρενόχλησης πάνω στη σκηνή. Τι ακριβώς είχε γίνει;

Ήταν στο παρασκήνιο αυτό που είχε γίνει τότε. Ήμουν εννέα χρονών και ένας βοηθός έκανε μια άγαρμπη κίνηση να με φιλήσει. Αργότερα μου συνέβη αντίστοιχο περιστατικό και σε μεγαλύτερη ηλικία, πάλι ήμουν πιτσιρίκα βέβαια. Φοβόμουν να το πω, μήπως οι γονείς μου με πάρουν από το θέατρο. Επίσης δεν ήξερα αν θα βρω το δίκιο μου. Αυτό που έγινε όταν ήμουν μεγάλη, ήταν ένα φιλί κατά τη διάρκεια του έργου, το οποίο ξέφευγε από τα όρια. Aυτός ο άνθρωπος δηλαδή που συμπρωταγωνιστούσαμε τότε, με φιλούσε με πολλή διάρκεια και με ένα πάθος ανεξήγητο και πολύ άκομψο. Δεν ήταν στα πλαίσια της θεατρικής αδείας. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν αναφέρομαι στον Βασίλη Τσιβιλίκα που είχαν φωτογραφίσει κάποιοι. Ο Τσιβιλίκας ήταν σπουδαίος ηθοποιός, υπέροχος άνθρωπος και είχαμε μια άριστη συνεργασία. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα έφερνε σε δύσκολη θέση την συμπρωταγωνίστριά του

ariel-konstantinidi.jpg

Πώς το αντιμετωπίσατε τότε το γεγονός αυτό;

Το αντιμετώπισα ως θύμα. Δεν έκανα απολύτως τίποτα, πέρα από το να κλαίω και να έχω νεύρα. Πίστευα ότι θα αλλάξει, επειδή συνέχιζα να του μιλάω στον πληθυντικό. Ήμουν τελείως ψυχρή εκτός σκηνής και πίστευα ότι θα το καταλάβει. Όταν ρωτούσα μεγαλύτερές μου ηθοποιούς τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση, η αντιμετώπιση τους ήταν «Έλα μωρέ δεν έγινε και τίποτα».

Πηγή Λοιπον

Άριελ Κωνσταντινίδη: Πίστευαν όλοι ότι θα είχα την προσωπικότητα της Αλίκης, ότι θα ήμουν σταρ

Άριελ Κωνσταντινίδη για τον πρώην σύζυγό της: «Τον αγάπησα μία φορά, αυτό θα είναι για πάντα»

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η ταμπέλα “παιδί θαύμα” είναι κατάρα, εμένα δεν με ωφέλησε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved