Δυσάρεστα τα νέα για Μαριλίτα Λαμπροπούλου-Γιάννη Νταλιάνη! Χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου
Showbiz

Δυσάρεστα τα νέα για Μαριλίτα Λαμπροπούλου-Γιάννη Νταλιάνη! Χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου

Χωριστούς δρόμους, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας φαίνεται πως τραβούν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης αφού ήταν κοινή απόφασή τους να δώσουν τέλος στον γάμο τους. 

Σύμφωνα με τη Real, το ζευγάρι ηθοποιών αποφάσισε να χωρίσει, διατηρώντας όμως πάντα καλές σχέσεις, μιας και προτεραιότητά τους είναι οι δύο κόρες που έχουν αποκτήσει.

Νταλιάνης: «Η Μαριλίτα έρχεται στο σπίτι σα να έχει γυρίσει από πραγματική κηδεία»

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως προς το παρόν η Βασιλική του Σασμού και ο Γιάννης Νταλιάνης ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ο παράδεισος των Κυριών» εξακολουθούν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Άλλωστε, «συνυπάρχουν» και καλλιτεχνικά αφού συνεργάζονται θεατρικά στην παράσταση «Οι Τσέντσι» που εκείνος σκηνοθετεί.

marilita.jpg

Το χρονικό του έρωτά τους και το τέλος

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν το 2007 για τη σειρά «Ίχνη» και κάπως έτσι γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και τελικά έγιναν ζευγάρι. Το 2009 αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την απόκτηση των δύο παιδιών του, τη Μαρίνα και την Έλλη. Μάλιστα η Έλλη ακολουθεί ήδη τα ίχνη των γονιών του, έχοντας ήδη συμμετάσχει στη σειρά «Αγάπη Παράνομη» που προβλήθηκε πέρυσι στην ΕΡΤ.

Δυστυχώς, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο του, αποφασίζοντας όμως να είναι συνοδοιπόροι καλλιτεχνικά, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της θεατρικής συνεργασίας τους ενώ πάντα θα τους δένουν οι δύο κόρες τους.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved