Νάσια Μυλωνά: Η καλλονή ανιψιά της Μαρίας Λόη & η σπουδαία καριέρα ως μοντέλο στο εξωτερικό
Instagram / nasiamylona
Showbiz

Νάσια Μυλωνά: Η καλλονή ανιψιά της Μαρίας Λόη & η σπουδαία καριέρα ως μοντέλο στο εξωτερικό

Τα τελευταία χρόνια είναι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι. Η Νάσια Μυλωνά ταξιδεύει από χώρα σε χώρα, καθώς συνεργάζεται με γνωστούς οίκους στον χώρο του μόντελινγκ.

Η ανιψιά της σεφ Μαρίας Λόη, φαίνεται να έχει διαγράψει μία σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, η Νάσια Μυλωνά ζει από το 2013 στο Μιλάνο και δραστηριοποιείται ως μοντέλο. Με 1.78 ύψος και πορσελάνινη ομορφιά πώς θα μπορούσε να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό;

Νάσια Μυλωνά: Η Ελληνίδα Claudia Schiffer

«Στην Ελλάδα είμαι άλλη μία Ελληνίδα που ασχολείται με τη μόδα, ενώ στις ξένες αγορές μπορεί να είμαι ένα μοντέλο ανάμεσα σε χιλιάδες, ωστόσο έχω ίσες πιθανότητες με όλα τα άλλα κορίτσια. Δυστυχώς, στη χώρα μας επικρατεί ακόμη ξενομανία και πολεμούν οτιδήποτε ελληνικό. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι σε πολλούς τομείς φεύγουν από την Ελλάδα και κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω παράπονο, καθώς δουλεύω πάρα πολύ καλά και όταν είμαι στην Ελλάδα», είχε δηλώσει το εντυπωσιακό μοντέλο στην Espresso.

Nasia.Mylona

Μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή της για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην πορεία της στο modeling είχε αναφέρει: «Η δυσκολία στην αρχή ήταν η μοναξιά, αφού ταξίδευα συνέχεια μόνη μου, δούλευα καθημερινά με διαφορετικά teams ανθρώπων και περνούσα ατελείωτες ώρες στα αεροδρόμια. Σύντομα όμως προσαρμόστηκα στη λογική του ταξιδιώτη και πλέον απολαμβάνω να τριγυρίζω μόνη μου και να χάνομαι στις μεγαλουπόλεις».

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες της Νάσιας Μυλωνά:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved