Ντάνη Γιαννακοπούλου: Ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο! Η τοιχογραφία που έκανε μόνη της
Showbiz

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο! Η τοιχογραφία που έκανε μόνη της

Το πρώτο της παιδί θα υποδεχτεί σε λίγο καιρό η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Η ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο και μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός μέσα από το story της έκανε μόνη της μια υπέροχη τοιχογραφία.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Το υπερηχογράφημα & η αποκάλυψη για τη γέννα - Ανακοίνωσε στην Ελένη το φύλο

1706099462439-352227195-dannygiannakopoulou_1706098365_3287313808304260782_3882458664.jfif

Τα χρώματα που κυριαρχούν στο παιδικό δωμάτιο είναι το γκρι, το ροζ, το πράσινο και το γαλάζιο σε μια υπέροχη DIY ζωγραφιά. Έχει ήδη τοποθετήσει ένα λευκό έπιπλο και μερικά λούτρινα αρκουδάκια που κοσμούν μια γωνιά.

Δες τη φωτό στη gallery

«Έχω άγχος λίγο με την εγκυμοσύνη. Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη αλλά μου είχαν χτυπήσει ‘’καμπανάκια’’, έλεγα πως περνάνε τα χρόνια. Το είχα συζητήσει με τον σύντροφό μου και είχαμε πει να κάνουμε προσπάθειες αλλά ήρθε νωρίτερα. Αυτό που έχει αλλάξει είναι πως καταλαβαίνω πως μεγαλώνω ένα πλασματάκι μέσα μου και πρέπει να κάνω τα πάντα για να το προστατέψω. Όταν κοίταζα τις φωτογραφίες από τον υπέρηχο, έλεγα "αχ σε μένα μοιάζει" Περιμένω κοριτσάκι.

ntani-giannakopoulou-kentriki1.jpg

Εγώ κοριτσάκι ήθελα, αλλά επειδή και η αδελφή μου έχει δύο κοριτσάκια, περίμεναν το αγόρι οι δικοί μου. Έχω καλή διάθεση, νιώθω χαρούμενη. Αλλά έχω και νεύρα, δεν κοιμάμαι και καλά. Χθες 4 το πρωί δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έκανα γιόγκα. Γελάω και με τις αλλαγές στο σώμα και με την κοιλιά μου», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Τα δύσκολα γυρίσματα στην εγκυμοσύνη, οι επιπλοκές & οι αλλαγές στο σώμα της

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Στα τελευταία γυρίσματα του Έρωτα Φυγά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Έρωτας Φυγάς - Ντάνη Γιαννακοπούλου: Δίνει spoilers για τη σειρά, το ένα μετά το άλλο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved