Γιάννης Καπετάνιος: «Ο Άγιος Νεκτάριος που είναι ο προστάτης μου, πάντα είναι μπροστά μου»
Showbiz

Γιάννης Καπετάνιος: «Ο Άγιος Νεκτάριος που είναι ο προστάτης μου, πάντα είναι μπροστά μου»

Ο Γιάννης Καπετάνιος σε συνέντευξή του μιλάει για τα θαύματα που έχει ζήσει στη ζωή του και τα αποδίδει στον προστάτη του, τον Άγιο Νεκτάριο. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος όπως παρακολουθούμε, δίνει τον καλύτερό του εαυτό επί σκηνής, στο J2US και έχει κατακτήσει το κοινό, μιλάει για την αισιοδοξία που εκπέμπει ως άνθρωπος. Μάλιστα, την αποδίδει στα θεία, τονίζοντας ότι έχει ως προστάτη του τον Άγιο Νεκτάριο...

J2US: Ο Καπετάνιος τραγούδησε «Αντετοκούνμπο, αλεγρία, μακαρένα» & αποθεώθηκε στο Twitter - «Είδωλο»

202111210817500.7937_GIANIS_KAPETANIOS_19112021.jpg

- Φαίνεστε ένας φύση αισιόδοξος άνθρωπος, φλερτάρατε ποτέ με την κατάθλιψη;

Δεν έχω καμία σχέση με αυτά, γιατί έχω εμπιστοσύνη στον Θεό. Ο Άγιος Νεκτάριος που είναι ο προστάτης μου, πάντα είναι μπροστά μου. Μου έχει αποδείξει ότι με στηρίζει είναι δίπλα μου και μου ανοίγει τους δρόμους.

- Θυμάστε κάποιο περιστατικό που σας έκανε να πιστέψετε ακόμη περισσότερο στον Άγιο Νεκτάριο;

Πάντα ήταν μπροστά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ζήτησα από τον Άγιο Νεκτάριο ένα σημάδι για να σπουδάσω θέατρο, αν είναι για το καλό της ζωής μου. Πάνω λοιπόν σε ένα γραφείο βρήκα ένα χαρτί με έναν ρόλο χειρόγραφο και αφού έδωσα εξετάσεις, μπήκα τελικά και στο Εθνικό και στο Θέατρο Τέχνης. Αυτό δεν ήταν τυχαίο. Επίσης, και στον στρατό όταν ήμουν και προσευχόμουν να γίνω αξιωματικός, κορόιδευαν οι βουλευτές τον πατέρα, αλλά κάποια στιγμή ένας αντισυνταγματάρχης στην επιτροπή που είχε υπηρετήσει στην Χίο, προσφέρθηκε να με βοηθήσει. Επειδή όμως την άλλη μέρα μπήκα Υπηρεσία, δεν μπόρεσα ούτε να τον συναντήσω, ούτε να τον πάρω τηλέφωνο. Έφυγα λοιπόν από το κτίριο και όπως έκανα μια στροφή, έπεσα πάνω του. Ούτε αυτό ήταν τυχαίο. Όλα αυτά λοιπόν μου δείχνουν τη δύναμη της πίστης και της προσευχής.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved