Παραλία - Νίκολας Παπαγιάννης: Πασίγνωστος ηθοποιός ο μπαμπάς του!
Showbiz

Παραλία - Νίκολας Παπαγιάννης: Πασίγνωστος ηθοποιός ο μπαμπάς του!

Ο Νικόλας Παπαγιάννης κατάγεται από μία καλλιτεχνική οικογένεια. Μπαμπάς του ο σπουδαίος ηθοποιός, Δημήτρης Παπαγιάνης.

Ήταν άραγε μονόδρομος η ενασχόλησή του με τον τομέα της τέχνης;

Όχι, δεν ήταν μονόδρομος, αλλά μία συνειδητή επιλογή. Το περιβάλλον απλώς δημιουργεί κάποιες αναφορές, αλλά η τέχνη δεν είναι κάποια οικογενειακή επιχείρηση. Τα αδέλφια μου επέλεξαν έναν άλλο δρόμο. Η ενασχόλησή μου με την τέχνη είναι ο μόνος τρόπος να μπορώ να επικοινωνώ πραγματικά τα θέλω μου.

papagiannis-(2).jpg

Ο μπαμπάς του Νικόλα Παπαγιάννη, Δημήτρης

Ο πατέρας σας, ο ηθοποιός Δημήτρης Παπαγιάννης, ήταν θετικός με την επιλογή σας;

Στην αρχή, ο πατέρας μου ήταν αμήχανος, διότι γνώριζε ότι βάζω τον εαυτό μου σε μια γλυκιά περιπέτεια. Όμως στήριξε απόλυτα την επιλογή μου, όπως και η μητέρα μου.

Αντιμετωπίσατε δυσκολίες στην πορεία;

Σε μια χώρα που μισεί τον πολιτισμό, αναφέρομαι στους επίσημους φορείς, εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε σαν παρίες. Μας θεωρούν χομπίστες, ψώνια και αγράμματους. Οπότε καταλαβαίνετε ότι η μοίρα των καλλιτεχνών στην Ελλάδα έχει κυρίως δυσκολίες, διότι δεν αναγνωρίζεται η τέχνη ως ένα αγαθό. Έχω τελειώσει το Εθνικό θέατρο και θεωρούμαι απόφοιτος λυκείου.

papagiannis-(1).jpg

Παράλληλα με την καριέρα σας έχετε δημιουργήσει οικογένεια με τη Δανάη Σκιάδη. Είναι ευκολότερη η συνύπαρξη μεταξύ δύο ηθοποιών;

Δεν θεωρώ δεδομένο κάτι τέτοιο. Με τη Δανάη δεν συναντιούνται οι ιδιότητας μας, αλλά εμείς οι ίδιοι. Φυσικά, είναι σημαντικό ότι συμπορεύομαι με έναν τόσο ταλαντούχο άνθρωπο όπως η Δανάη. Με εμπνέει και πολλές φορές με οδηγεί. Κάνει τη ζωή μου πιο εύκολη, όπως και τη δική της.

Η πατρότητα πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σας;

Η πατρότητα έχει αλλάξει καθοριστικά τη ζωή μου. Δεν είναι δεδομένο αυτό και δεν συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους. Η πατρότητα, όπως και η μητρότητα, είναι βαθιά προσωπικά ζητήματα

Πηγή mytv

Δανάη Σκιάδη: Η ηλικία, ο ρόλος στην Έρημη Χώρα και ο γάμος με πρωταγωνιστή της Παραλίας

Νικόλας Παπαγιάννης: «Το μαγικό με την “Παραλία” είναι ότι δεν έχει καλούς και κακούς ήρωες.»

Νικόλας Παπαγιάννης: «Υπάρχει ένας παραμορφωτικός καθρέφτης απέναντι από τον Γράντο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved