Showbiz

Η εξομολόγηση του Δήμου Αναστασιάδη: Η ζήλεια που νιώθει για τη Θεωνά, ο Νταλάρας & οι θαυμάστριες

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα για την αμηχανία που νιώθει όταν ακούει τα τραγούδια του ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που συμμετείχε σε talent show.

«Είναι αμήχανο όταν πάω σε μαγαζιά και παίζουν τα τραγούδια μου γιατί όλοι με κοιτάζουν και δεν μπορώ να κάνω “καφρίλες”. Έχω περάσει από talent show, ξέρω πόσο επώδυνο είναι για τα παιδιά που συμμετέχουν. Είχα στεναχωρηθεί όταν συμμετείχα σε talent show» είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Δήμος Αναστασιάδης για Άντζελα Δημητρίου: «Είναι δύσκολα, η απώλεια της μητέρας είναι κάτι...»

theona-anastasiadis.jpg

Στη συνέχεια μίλησε για τον Γιώργο Νταλάρα με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Όπως είπε, ήταν μία μοναδική εμπειρία και έχει μελετήσει αρκετά τα έργα του, κάτι που σημαίνει ότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

Μιλώντας για τις θαυμάστριες που έχει αλλά και για τη σχέση του με τη γυναίκα του και μητέρα του γιου του, ο Δήμος Αναστασιάδης επεσήμανε:

«Οι θαυμάστριες είναι πάντα ευπρόσδεκτες και μακάρι να τις έχουμε για πάντα. Με την Τζένη είμαστε “κουλοί” και ζηλεύουμε ο ένας τον άλλον. Η ζήλια κρατάει ζωντανή μία σχέση. Συγκινούμαι όταν βλέπω ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί».

Όσο για τον ρόλο του ως πατέρας για τον γιο του, τόνισε ότι είναι από εκείνους που λένε «σ' αγαπώ» και συζητά μαζί του ενώ παραδέχτηκε: «δεν αρέσει στο γιο μου να του τραγουδάω ίσως γιατί ξέρει ότι γι’ αυτό λείπω από κοντά του».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved