Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Άλλαξε το όνομά της και εξηγεί το γιατί - Έτσι την λένε τώρα!
Showbiz

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Άλλαξε το όνομά της και εξηγεί το γιατί - Έτσι την λένε τώρα!

Το όνομά της άλλαξε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου η οποία θέλει να τα αφήσει όλα στο παρελθόν και να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της.

Η ίδια, είναι πολύ ενεργή στην δημοφιλή πλατφόρμα Tik Tok και μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε αποκάλυψε ότι άλλαξε το όνομά της.

Ειδικότερα, αποχωρίστηκε το «Μαρία Ελένη Ζωή» και υιοθέτησε το «Αίθρα» που στην αρχαία ελληνική γλώσσα σημαίνει «φωτεινός ουρανός», όπως εξηγεί η ίδια.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αποκάλυψε τον λόγο του διαζυγίου με τον Γκλέτσο μόλις 2 μήνες μετά τον γάμο

lykourezou.jpg

«Πόσο χαίρομαι που άλλαξα το όνομά μου, που με λένε Αίθρα και όχι Μαρία Ελένη Ζωή. Το Αίθρα αγαπώ πλέον, το Αίθρα με αντιπροσωπεύει πλέον. Ένας λόγος παραπάνω που δεν θέλω να με λένε πλέον, Μαρία Ελένη είναι γιατί Μαρία Ελένη ονομάζουν την εισαγγελέα που αθώωσε τον Ηλία Μίχο. Οπότε, ευτυχώς που έχω κρατήσει το Αίθρα και όχι το Μαρία Ελένη πια», είπε στο βίντεό της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Αίθρα. Η μητέρα του θρυλικού ήρωα Θησέα. Πριγκίπισσα της Τροιζήνας. Κόρη του βασιλιά Πιτθέως. Αυτά! Αλλάζω τα πάντα. Αυτό που ήμουν δεν είμαι πια. Αγαπώ τις αλλαγές. Την ροή».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το life coaching και η νέα σελίδα στη ζωή της

Πέντε χρόνια χωρίς τη «Ζωίτσα»! Η υπέροχη διαδρομή της μέχρι το ξαφνικό «τέλος»! Σπάνιες φωτό!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved