Γιάννης Ξανθόπουλος: Νέα καταγγελία για το τροχαίο και πολύ σοβαρά ερωτήματα
Showbiz

Γιάννης Ξανθόπουλος: Νέα καταγγελία για το τροχαίο και πολύ σοβαρά ερωτήματα

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου, Παναγιώτης Μπαλακτάρης, μίλησε σήμερα 20/3 το απόγευμα στο Mega για την υπόθεση.

Ωστόσο, ανέφερε στον αέρα κάποια πράγματα που προκαλούν πολλά ερωτηματικά για το τροχαίο και τον οδηγό που παραβίασε το στοπ.

«Ο Γιάννης Ξανθόπουλος δεν έχει ευθύνη και αυτά θα αποδειχτούν στη συνέχεια. Θέλω να μεταφέρω την ειλικρινή του λύπη. Θα μπορούσε ο Γιάννης να είναι στη θέση ενός εκ των δύο. Είναι ανθρώπινα συντετριμμένος», είπε αρχικά ο κύριος Παναγιώτης Μπαλακτάρης και συνέχισε:

Γιάννης Ξανθόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το θανατηφόρο τροχαίο

xanthopoulos-2121.jpg

«Είναι ξεκάθαρο προς το παρόν, παρά το γεγονός ότι η δικογραφία είναι υπό σχηματισμό, υπάρχει ένα δεδομένο. Κάποιος οδηγός παραβίασε ένα στοπ και αυτό είναι προφανές από τα βίντεο. Παρά το γεγονός ότι είχε τη δυνατότητα, ενώ θα μπορούσε.

Η καταγγελία αφορά το γεγονός ότι ο παραβάτης οδηγός που παραβίασε το στοπ και σταμάτησε και είδε τι έγινε, προτίμησε να εγκαταλείψει το σημείο, να εξαφανιστεί για αρκετές μέρες και όταν εμφανίστηκε κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ήταν εκείνος που οδηγούσε το συγκεκριμένο όχημα και όχι κάποιος άλλος που έρχεται να καλύψει για οποιοδήποτε λόγο.

Υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες ότι μπορεί να οδηγούσε άλλος. Αν ήταν ο ίδιος θα είχε καλέσει τουλάχιστον ασθενοφόρο. Δεν θα είχε εγκαταλείψει το πεδίο της σύγκρουσης. Δεν ξέρω ποιον μπορεί να καλύπτει. Αυτό θα πρέπει να το βρει η αστυνομία αλλά θα ψάξουμε κι εμείς αυτό το ενδεχόμενο».

Δείτε το απόσπασμα από το Live News:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Η ανακοίνωση για την απουσία του Γιάννη Ξανθόπουλου μετά το τροχαίο δυστύχημα

Παραμένει σοκαρισμένος ο Γιάννης - «Είναι χάλια, έχει πέσει ψυχολογικά και πονάει»

Γιάννης Ξανθόπουλος: «Είναι απομονωμένος στο σπίτι – Είναι σε τρομερά μεγάλο σοκ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved