Total hair makeover για τη Νικόλιζα! Παρακαλούσε την κομμώτριά της & εκείνη αρνιόταν να της τα κόψει
2677094
Showbiz

Total hair makeover για τη Νικόλιζα! Παρακαλούσε την κομμώτριά της & εκείνη αρνιόταν να της τα κόψει

Η Εβελίνα Νικόλιζα ανανεώθηκε! Τόσο που χρειάστηκε να κάνει... χρυσή την κομμώτριά της για να της κόψει όπως ήθελε τα μαλλιά της καθώς η αλλαγή θα ήταν πολύ μεγάλη! 

Η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, η οποία ανήκει στο πάνελ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μας έχει συνηθίσει στις τζίντζερ αποχρώσεις που βάφει τα μαλλιά της, όμως κανείς δεν περίμενε την αλλαγή που είχε στο μυαλό της και ετοίμαζε εδώ και μέρες, προφανώς!

Εβελίνα Νικόλιζα σε Αργυράκη: «Γνώρισα έναν τύπο που είχε ξεχάσει να μου πει ότι είναι παντρεμένος»

Η Εβελίνα λοιπόν είχε αποφασίσει πως θέλει να κόψει τα μαλλιά της πιο κοντά και να έχει αφέλειες, όμως ήξερε πως το βήμα αυτό ήταν τολμηρό.

Μάλιστα, όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram είχε πει παλιότερα στην κομμώτριά της να την αποτρέψει να τα κόψει έτσι, σε περίπτωση που έφτανε η στιγμή να της το ζητήσει.

Και πράγματι, η κομμώτριά της ήταν πιστή στην υπόσχεση που είχε δώσει. Της είπε, όμως φαίνεται πως εκείνη επέμενε πολύ. Μάλιστα η Εβελίνα ανέβασε και βίντεο με το... ψηστήρι που έκανε στην κομμώτριά της προκειμένου να την πείσει να της κόψει αφέλειες.

Τελικά τα κατάφερε αφού δεν είχε πλέον καμία αμφιβολία μετά και από την αποκάλυψη της κομμώτριάς της ότι θα μπορούσε να τα μακρύνει, αν μετά το κούρεμα το μετάνιωνε!

Και το αποτέλεσμα, τελικά δικαίωσε την Εβελίνα καθώς αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε με το ολοκαίνουργιο λουκ της, της πηγαίνουν πολύ.

Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved