Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η αλλαγή του ονόματός της και γιατί το έκανε;
Showbiz

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η αλλαγή του ονόματός της και γιατί το έκανε;

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, άλλαξε το όνομά της σε "Αίθρα" και μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την εν λόγω αλλαγή και για το εάν την επηρεάζει η γνώμη του κόσμου.

Όπως αποκάλυψε στο τελευταίο της βίντεο στο TikTok, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε ότι πλέον το όνομά της είναι «Αίθρα» που στην αρχαία ελληνική γλώσσα σημαίνει «φωτεινός ουρανός».

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Άλλαξε το όνομά της και εξηγεί το γιατί - Έτσι την λένε τώρα!

lykourezou-(2).jpg

Για την αλλαγή του ονόματός της μίλησε η Άννα Μαρία Λυκουρέζου, που πλέον επιθυμεί να ονομάζεται Αίθρα Λυκουρέζου.

«Η ταυτότητα είναι απλώς ένα χαρτί. Το Αίθρα είναι στην ψυχή και την καρδιά μου και σημαίνει «φωτεινός ουρανός». Όλοι στην αρχαία Ελλάδα άλλαζαν τα ονόματά τους μετά από κάποια ηλικία, γιατί μετά αλλάζεις ως άνθρωπος. Επειδή είμαι Ελληνίδα και αγαπώ ό,τι μου έχουν περάσει οι γονείς μου, δεν θα μπορούσα να μην αλλάξω το όνομα μου», είπε αρχικά.

«Δεν το ανακοίνωσα, απλά το έμαθαν οι δικοί μέσα από το διαδίκτυο. Σκοπός της ζωής μου είναι, όλα αυτά που πέρασα τα τελευταία χρόνια, να τα μοιράσω στον κόσμο, ως σύμβουλος ευεξίας. Δεν έχω καμία σχέση με την τηλεόραση, αγαπώ τα social media γιατί δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου να μου λέει τι να κάνω», συνέχισε η Αίθρα Λυκουρέζου.

lykourezou-(1).jpg

Για την γνώμη του κόσμου τόνισε πως, «μεγάλωσα σε μία οικογένεια που πάντα υπήρχαν κουτσομπολιά, και έχω μάθει να μην ακούω τι λένε τα ΜΜΕ. Δεν υπήρξε χρονιά που να μην έλεγαν κάτι στα ΜΜΕ για εμένα. Δεν με επηρεάζει η γνώμη των άλλων γιατί ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και τον αγώνα που δίνω».

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τα δάκρυα για τη Ζωή Λάσκαρη: «Ευγνωμονώ για αυτή τη μάνα που είχα και έχω»

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αποκάλυψε τον λόγο του διαζυγίου με τον Γκλέτσο μόλις 2 μήνες μετά τον γάμο

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Άλλαξε το όνομά της και εξηγεί το γιατί - Έτσι την λένε τώρα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved