Αμούτζας – Μπρεάζου: Η απόδραση στη Ρουμανία, οι πρόβες για το J2US στα χιόνια και στους -2 βαθμούς
Showbiz

Αμούτζας – Μπρεάζου: Η απόδραση στη Ρουμανία, οι πρόβες για το J2US στα χιόνια και στους -2 βαθμούς

Η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας έχουν έρθει αρκετά κοντά για χάρη του J2US αλλά φροντίζουν να είναι μαζί και εκτός αυτού...

Μάλιστα έχουν αρχίσει και τις κοινές αποδράσεις και όχι μόνο σε προορισμούς κοντά στην Αθήνα όπως έκαναν πριν από περίπου μία εβδομάδα ταξιδεύοντας μέχρι το Λουτράκι για να... πάρουν τον αέρα τους, αλλά και εκτός Ελλάδας!

Αμούτζας – Μπρεάζου: Η απόδραση στο Λουτράκι, η ταχύτητα & η ήρεμη βόλτα - «Γιώργο τι θα πάθω;»

Συγκεκριμένα, η Τάνια Μπρεάζου ανέβασε στα social media βίντεο από το σύντομο κοινό ταξίδι τους στη Ρουμανία όπου έδειξαν να περνούν υπέροχα.

Οι δυο τους, φαίνεται πως έχουν έρθει αρκετά κοντά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως μοιράζονται έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο όμως προς το παρόν θέλουν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κρύβονται όμως τέτοια πράγματα;

Αμούτζας: «Με έχουν υποτιμήσει καλλιτεχνικά λόγω του πατέρα μου» - Δείτε ποιος είναι ο μπαμπάς του

Snapinsta.app_428618401_18416622676027831_6178012385543192337_n_1080.jpg

Πάντως, στη σύντομη απόδρασή τους στη Ρουμανία, απόλαυσαν πίτσα σε εστιατόριο, πείραζαν συνεχώς ο ένας τον άλλον και φυσικά είδαν από κοντά τα κατάλευκα τοπία της χώρας από το χιόνι, μιας και οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές εκεί αυτόν τον καιρό φτάνοντας μέχρι και τους -2 βαθμούς κελσίου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved