Η βραδινή έξοδος Μαραβέγια-Σωτηροπούλου, η παρέα με τη Μέλια Κράιλινγκ & ο γοητευτικός συνοδός της
NDPPHOTO
Showbiz

Η βραδινή έξοδος Μαραβέγια-Σωτηροπούλου, η παρέα με τη Μέλια Κράιλινγκ & ο γοητευτικός συνοδός της

Σπάνια βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν αγαπημένοι μας celebrities, κατά τη διάρκεια της οποίας μας περίμενε μία αρκετά ευχάριστη... έκπληξη!

Συγκεκριμένα, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Melia Kreiling και ο... γοητευτικός συνοδός της βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο να διασκεδάζουν.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο VOX να παρακολουθούν το λαϊκό, φουτουριστικό, καμπαρέ με τον Πάνο Μουζουράκη, ένα show με απεριόριστο φάσμα φαντασίας.

Από το Παρίσι με αγάπη! Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας για ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο στη Γαλλία!

Maravegias - Sotiropoulou

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου έδειχναν ερωτευμένοι όπως πάντα, με την τελευταία να κάνει μία λαμπερή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα total black outfit και διακριτικά κοσμήματα.

Το ενδιαφέρον όμως, μας κέντρισε η Melia Kreiling. Πέρα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, άξιο σχολιασμού είναι το γοητευτικό πρόσωπο που βρισκόταν στο πλευρό της.

Melia Kreiling

Η αλήθεια είναι πως η Melia Kreiling δε μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες εμφανίσεις, πόσο μάλλον να συνοδεύεται και από γοητευτικές παρουσίες.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, η Melia Kreiling φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον γοητευτικό αυτόν άντρα, έχοντας ζωγραφισμένο ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Διαβάστε επίσης:

Τόνια Σωτηροπούλου: «Τα περισσότερα χρήματα τα βγάζω από συνεργασίες μου στο Instagram»

Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Το ονειρικό σπίτι τους, με την υπέροχη βεράντα & θέα όλη την Αθήνα!

Η εξομολόγηση της Σωτηροπούλου για τον Μαραβέγια: «Είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved