Σοκαριστικό: Κάηκε το σπίτι παίκτη του GNTM - Από θαύμα σώθηκαν η γυναίκα και η κόρη του
Showbiz

Σοκαριστικό: Κάηκε το σπίτι παίκτη του GNTM - Από θαύμα σώθηκαν η γυναίκα και η κόρη του

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του GNTM Μάκης Κατσανέας μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του.

Ο ίδιος δεν βρισκόταν με την γυναίκα του και την ενός έτους κόρη του όταν ξέσπασε η πυρκαγιά όμως εκείνες ήταν μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς όλοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο ίδιος περιέγραψε καρέ καρέ τις εφιαλτικές στιγμές στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου.

«Είμαστε σε τεράστιο σοκ. Δεν είναι λίγο να καίγεται το σπίτι σου. Όταν μου τηλεφώνησε η γυναίκα μου, ήμουν στην προπόνηση. Μου είπε ότι καίγεται το σπίτι. Είδε ένα μαύρο νέφος να βγαίνει από το δωμάτιο. Ευτυχώς, είναι θαύμα, η κόρη μου δεν κοιμόταν στο δωμάτιο, γιατί ήταν στο δωμάτιό της αυτό.

GNTM: Συγκλονίζει η Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι» - Το βίντεο με την πλάτη της

Αν κοιμόταν μέσα η κόρη μου, αυτή τη στιγμή σίγουρα δε θα μιλάγαμε. Βγήκε έξω αμέσως και φώναξε στον κόσμο να καλέσει την πυροσβεστική. Όταν έφτασα, υπήρχαν τέσσερα πυροσβεστικά έξω από το σπίτι. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα, ότι χάνω τη γυναίκα μου και την κόρη μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ανέβηκα πάνω. Λάθος μου. Έφυγα από τους πυροσβέστες, έσπρωξα και δύο, ανέβηκα στον τρίτο, δεν έβλεπα τίποτα, φώναζα για τη γυναίκα μου και το παιδί μου.

1711897252696-192062362-katsaneas.jpg

Μου είπαν ότι θα τη βγάλουν εκείνοι, σκέφτηκα ότι τελείωσαν όλα. Εννοούσαν μια άλλη γυναίκα από δίπλα. Πήγα να χάσω τις αισθήσεις μου από τους καπνούς, κατέβηκα κάτω και εκεί είδα τη γυναίκα και την κόρη μου.

Το σπίτι έχει καταστραφεί κατά 50%, έχουν καταστραφεί όλα σχεδόν, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι η γυναίκα και η κόρη μου είναι καλά. Συγχαρητήρια στους πυροσβέστες...

Η φωτιά προήλθε από ένα μικρό φωτάκι στο δωμάτιο της κόρης μου… Περιμένουμε το πόρισμα. Πρέπει να προσέχουμε και να μην αφήνουμε τίποτα στις πρίζες. Τώρα μένουμε στην πεθερά μου στο Μαρούσι… Υπάρχει πίστη και αγάπη. Η μικρή είναι ενός έτους, όμως τα παιδιά καταλαβαίνουν» εξομολογήθηκε ο Μάκης Κατσανέας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved