Ζούλιας: Oι συγκλονιστικές φωτό από το ατελιέ που κάηκε & η προειδοποίηση: «Ραντεβού στα δικαστήρια»
9216516
Showbiz

Ζούλιας: Oι συγκλονιστικές φωτό από το ατελιέ που κάηκε & η προειδοποίηση: «Ραντεβού στα δικαστήρια»

Ερωτήματα εγείρει η ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου σχετικά με την καταστροφή δύο δωματίων του ατελιέ του Βασίλη Ζούλια με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία 15 χρόνια. 

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, στην ανάρτησή του αυτή ανέβασε αρκετές φωτογραφίες μέσα από το ατελιέ όπου είναι φανερή η πλήρης καταστροφή δημιουργιών τόσο του ίδιου όσο και του Βασίλη Ζούλια αφού όπως παραδέχτηκαν και οι δύο σε τηλεοπτική τους συνέντευξη, καταστράφηκε η δουλειά 15 χρόνων.

Ζούλιας: Σοκάρουν οι εικόνες του ατελιέ μετά τη φωτιά: Είμαστε όρθιοι αλλά με μια σφαίρα στην καρδιά

1000.jpg

Φορέματα από εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, κεντημένα στο χέρι, που για να δημιουργηθούν χρειάστηκαν δεκάδες εργατοώρες, έγιναν στάχτη. Κάτι που φαίνεται να έχει στοιχίσει και συναισθηματικά τόσο στον Βασίλη Ζούλια όσο και στον Περικλή Κονδυλάτο.

Ο τελευταίος μάλιστα, στην ανάρτησή του γράφει χαρακτηριστικά:

«Ευτυχώς λένε που δεν χάθηκε καμία ανθρώπινη ζωή. Μα χάθηκε. Η δική μας. Γιατί αυτά τα ρούχα και τα κοσμήματα, ήταν αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς, μεγάλων θυσιών και η μεγαλύτερη θυσία απ' όλες είναι ότι για αυτό το όνειρο θυσιάσαμε την ζωή μας όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε όρθιοι, αλλά με μια σφαίρα στην καρδιά που θα την κουβαλάμε για πάντα.
Ευχαριστώ όλους όσους μας πήραν τηλέφωνο η μας έστειλαν μύνηματα να μας συμπαρασταθούν, αυτούς που είναι δίπλα μας, τους εργαζομένους στο ατελιέ που είναι η οικογένεια μας, αυτούς που έχουν μεγάλη οικονομική δύναμη και μας ρώτησαν αν χρειαζόμαστε κάτι, και αυτούς που δεν έχουν καμία δύναμη και μας είπαν αν θέλουμε παρέα να έρθουν να κλάψουν δίπλα μας την ώρα που κοιτάμε τις στάχτες.

Αυτα εκ βαθέων.

Για τα υπόλοιπα ραντεβού στα δικαστήρια».

Δείτε παρακάτω τις σοκαριστικές φωτό που ανέβασε ο Περικλής Κονδυλάτος από το ατελιέ του Βασίλη Ζούλια με τα καμένα ρούχα υψηλής ραπτικής!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved