Στο νοσοκομείο για χειρουργείο ο Βασίλης Πορφυράκης - To μήνυμα για την κατάστασή του
Showbiz

Στο νοσοκομείο για χειρουργείο ο Βασίλης Πορφυράκης - To μήνυμα για την κατάστασή του

Σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα νοσηλεύεται εδώ και λίγες ώρες ο Βασίλης Πορφυράκης, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε! 

Ο τραγουδιστής και σύντροφος της ηθοποιού Ματίνας Νικολάου είχε προγραμματισμένο χειρουργείο σήμερα (2/4) καθώς παρουσίασε βουβωνοκήλη.

Survivor 2024: Όσα ακούγονται για τους παίκτες που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο

vasilisporfyrakis_1671891489_3000365735323241114_1772104378.jpg

Ο Βασίλης Πορφυράκης μάλιστα, διακωμώδησε την όλη κατάσταση βγάζοντας selfie video λίγο πριν τον πάρουν για το χειρουργείο αλλά και αργότερα, όταν πλέον είχε ξυπνήσει από τη νάρκωση.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Μια απλή επέμβαση βουβωνοκήλης ήταν και όλα πήγαν μια χαρά. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα στήριξης, αγάπης. Είναι όλα κομπλέ» ήταν τα όσα είπε καθησυχάζοντας όσους ρωτούσαν από ενδιαφέρον να μάθουν τι ακριβώς τού είχε συμβεί.

Ο Βασίλης Πορφυράκης πιθανότατα να πάρει εξιτήριο ακόμα και αύριο αφού πρόκειται για επέμβαση ρουτίνας και η ανάρρωση είναι άμεση και χωρίς πόνους. Αρκεί από εδώ και στο εξής να προσέχει να μη σηκώνει βάρη και να μην κάνει απότομες κινήσεις, τουλάχιστον άμεσα, μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε πριν και μετά από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ο τραγουδιστής:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved