Γιοκαρίνης: Χέρι χέρι με την σύζυγό του έξω από το δικαστήριο – Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή
Showbiz

Γιοκαρίνης: Χέρι χέρι με την σύζυγό του έξω από το δικαστήριο – Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή

Στα δικαστήρια, στο αυτόφωρο βρέθηκε ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης ο οποίος συνελήφθη το πρωί (3/4/24) για ενδοοικογενειακή βία.

Ωστόσο η σύζυγός του, είπε πως η υπόθεση πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που έπρεπε. Ο τραγουδιστής κρίθηκε αθώος από το Τριμελές Αυτόφωρο μετά και την ανάκληση της καταγγελίας από τη σύζυγό του.

Γιάννης Γιοκαρίνης: Αθώος ο τραγουδιστής

Ο δικηγόρος του αλλά και ο ίδιος, αγκαλιά με τη σύζυγό του, μίλησαν στο LIVE NEWS όταν η υπόθεση έκλεισε.

giokarinis-2.jpg

«Μία εικόνα, χίλιες λέξεις. Εξέρχονται από το δικαστήριο χέρι χέρι. Ήταν μία άσχημη στιγμή λεκτική, η οποία πήρε διαστάσεις», είπε ο δικηγόρος του, με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να συμπληρώνει: «Το θέμα έληξε πριν αρχίσει. Έγραψαν διάφορα. Θέλω να πω ειρήνη, ηρεμία και αγάπη. Καθόλου βία πουθενά».

«Ήταν ένας διαπληκτισμός στο σπίτι μας, όπως σε όλα τα ζευγάρια και κάποια στιγμή επειδή ξέφυγε και πήρα τηλέφωνο για να έρθουν για μία απλή σύσταση. Από ότι φαίνεται έχει αλλάξει ο νόμος και περάσαμε την αυτόφωρη διαδικασία και ξαφνικά βγαίνουν ψευδείς πληροφορίες και στα μανταλάκια», είπε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη.

IMG_8414.jpg
8949224

«Δεν υπήρξε ποτέ προσπάθεια να με στραγγαλίσει, ήταν μόνο λεκτική διαμάχη. Όλο αυτό έγινε επειδή ο Γιάννης είναι γνωστός», τόνισε στον Alpha νωρίτερα η σύζυγός του.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Live News

Σοφία Μιχαλοπούλου: «Κάνουν την τρίχα τριχιά- Ήταν μόνο λεκτική διαμάχη»

Γιάννης Γιοκαρίνης: Όσα είχε πει για τη σύζυγό του, Σοφία Μιχαλοπούλου πριν τρια χρόνια

Συνελήφθη ο Γιάννης Γιοκαρίνης για ενδοοικογενειακή βία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved