Super Κική: «Άρχισα να βγάζω πολλά λεφτά από το Instagram, μέσα σε έναν χρόνο άγγιξα το εκατομμύριο»
Showbiz

Super Κική: «Άρχισα να βγάζω πολλά λεφτά από το Instagram, μέσα σε έναν χρόνο άγγιξα το εκατομμύριο»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (3-04) η Super Κική και η συνεργάτιδα της, Άντρεα.

Η Super Κική μίλησε για τη γνωριμία της με τη συνέταιρό της Άντρεα, στη φυλακή, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αλλά και την επιχείρηση με προϊόντα περιποίησης που άνοιξε πριν λίγο καιρό.

Super Κική: Η παρεξήγηση με τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Τότε γνώρισα τον πραγματικό κόσμο της τηλεόρασης»

super-kiki-(2).jpg

«Έχουμε μέχρι στιγμής ένα υπέροχο ταξίδι με την Άντρεα, της λέω ότι ακόμα κι οι αναποδιές που μας έχουν τύχει, μας έχουν βολέψει. Αλλιώς δεν θα το ευχαριστιόμασταν, δεν θα το εκτιμούσαμε. Η ζωή μου τα έδωσε μια φορά όλα απλόχερα και δεν το εκτίμησα», είπε.

Η ίδια εξήγησε τους λόγους που έδωσε τη συνέντευξη για τη ζωή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι αποκάλυψε τα πάντα για τη φυλακή και τα ναρκωτικά.

«Πριν τη συνέντευξή μου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναγκάστηκα να βγω να πω την ιστορία μου, γιατί είχα τσακωθεί πάρα πολύ με τη Ζήνα Κουτσελίνη και ήξερα ότι, επειδή τελείωνε η σύμβασή μου, δεν υπήρχε περίπτωση να με ξαναπάρουν για δουλειά στην τηλεόραση. Έτσι πήρα τον Γρηγόρη, του λέω "σου έχω καταπληκτική ιστορία με φυλακές, ναρκωτικά κτλ" και μου λέει "ναι, φυσικά, έλα"», εξήγησε.

super-kiki-(4).jpg

Η Super Κική μίλησε επιπλέον, για τα έσοδά της από τα social media. «Από τον Αρναούτογλου και μετά άρχισα να βγάζω πάρα πολλά λεφτά από το Instagram, μέσα σε έναν χρόνο άγγιξα το εκατομμύριο. Ήθελα να βγάλω τα κόμπλεξ του φτωχού, ήθελα να τα φάω με τους φίλους μου, να δίνω 50άρικα τιπς στους σερβιτόρους, μέχρι που βαρέθηκα να κάνω διαφημίσεις», ανέφερε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ένιωθα ενοχές, οπότε έβγαζα τα μισά του μισού από χρήματα. Ήθελα απλά να ζω άνετα εγώ κι οι φίλοι γύρω μου. Μου έμειναν 200.000 ευρώ σε ένα κουτί και πήγα στην Αντρέα να της προτείνω την επιχειρηματική ιδέα που είχα».

Super Κική: Αυτή είναι η κομψή σιλουέτα της μετά την λιποαναρρόφηση! Με θεόστενο φόρεμα σε night out

Σούπερ Κική: Η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι απίστευτη και η ίδια ποζάρει στα καλύτερά της!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved