Λαβίνια Σταθάκη: Ποια ήταν η fashion blogger που πέθανε μόλις 2 μήνες μετα το τελευταίο της post
Showbiz

Λαβίνια Σταθάκη: Ποια ήταν η fashion blogger που πέθανε μόλις 2 μήνες μετα το τελευταίο της post

Η γνωστή fashion blogger και influencer Λαβίνια Σταθάκη άφησε την Τετάρτη την τελευταία της πνοή, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. 

Είχε σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά την κέρδισε η μόδα. Φτιάχνοντας το δικό της blog, Drums of Fashion, αναδείχθηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες fashion bloggers και νικήτρια του Style Influencer Award του Marie Claire.

jpg.jpg

Λαβίνια Σταθάκη: Μία μέρα μετά τον θάνατό της «μοιράζεται» όσα δεν πρόλαβε να πει για τον καρκίνο

Ήταν 38 ετών και μητέρα 3 παιδιών.

Σε συνέντευξή της είχε πει: «Η αγάπη μου για το styling ξεκίνησε από όταν ήμουν παιδί. Θαύμαζα τις γνώσεις τις μητέρας μου και μέσα απο εκείνη έμαθα τα υφάσματα καθώς και τις εποχές τις μόδας. Στη πορεία έφτιαξα το δικό μου blog, έκανα σεμινάρια styling και ιστορία της μόδας. Σήμερα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή μέσω των social. Μέσα απο τη διαδικασία αυτή απέκτησα και μια άλλη ενασχόληση, τη φωτογραφία».

lavinia.jpg

Η Λαβίνια είχε ανεβάσει την τελευταία της ανάρτηση πριν από 2 μήνες, στην οποία μάλιστα ευχόταν το 2024 να είναι καλύτερο από το 2023.

lavinia-1.jpg

Το 2021 σε ηλικία 36 ετών διαγνώστηκε, και ενώ ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί, με τριπλά αρνητικό καρκίνο του μαστού. Μια νόσος που χτυπά κυρίως νεαρότερες γυναίκες. Σημειωτέον, τα τελευταία χρόνια ο καρκίνος παγκοσμίως δείχνει ανοδική τάση σε νεαρότερα κυρίως άτομα.

Την Λαβίνια θα την αποχαιρετίσουν σήμερα στις 11:00πμ στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved