Ιωάννα Γραμματικού: Η κομψή σύζυγος του Κιούση με total σατέν σύνολο – Το εντυπωσιακό corset belt
Showbiz

Ιωάννα Γραμματικού: Η κομψή σύζυγος του Κιούση με total σατέν σύνολο – Το εντυπωσιακό corset belt

Μια ακόμη υπέροχη βραδιά για τον Θάνο Κιούση και την σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού.

Για δεύτερη φορά το ζευγάρι απόλαυσε τη Μαρινέλλα, τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου στο νυχτερινό κέντρο Nox.

Θάνος Κιούσης: Σπάνια βραδινή έξοδος με την κούκλα σύζυγό του - Ποια είναι η γυναίκα στο πλευρό του

1712307090445-488300610-6900_IOANA_GRAMATIKOY_THANOS_KIOYSIS_TONIS_SFINOS_3420249638.jpg

To ζευγάρι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με την Ιωάννα Γραμματικού να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της. Για τη βραδιά η όμορφη Ιωάννα επέλεξε ένα total σατέν σύνολο που αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της. Πιο συγκεκριμένα φόρεσε μαύρο lingerie φόρεμα συνδυασμένο με μαύρο corset belt.

Φρέσκο και natural το μακιγιάζ της ενώ τα μαλλιά της είχε πιασμένα με κομψή αλογοουρά.

Δες τους μαζί στη gallery

Οι δυο τους σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, καθώς έχουν αποφασίσει να κρατούν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε το 2013 και παντρεύτηκε τρία χρόνιά μετά με έναν λαμπερό γάμο στις Σπέτσες, έχει ήδη αποκτήσει δύο γιους και είναι τρισευτυχισμένο: «Η σύζυγός μου είναι το δεξί αλλά και το αριστερό μου χέρι, είμαστε ντουέτο. Επιμελείται το ντύσιμό μου στο παιχνίδι. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε σε μια παράσταση. Τη στιγμή που έπεσε η ματιά μου πάνω της κάποιος μας έβγαλε φωτογραφία. Ένιωσα αμέσως μια έλξη, αρχίσαμε να βγαίνουμε και να μιλάμε, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα παντρευτούμε», έχει δηλώσει με τρυφερότητα για τη σύζυγό του.

840a3037-0H6A0020.jpg

Το 2018, η Iωάννα Γραμματικού έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ενώ το φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς η οικογένεια απέκτησε και το τέταρτο μέλος της: «Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να ζήσουν όλη αυτή την ανασφάλεια που έχει το δικό μου επάγγελμα. Σήμερα δουλεύεις. Αύριο τι κάνεις; Το παλεύω μέσα μου, σκέφτομαι "κάνε ό,τι θες αρκεί να το κάνεις τέλεια"», έχει πει ο Θάνος Κιούσης αναφερόμενος στους γιους του Οι δυο τους φυσικά αγαπούν τη διασκέδαση και τους αρέσει να παρακολουθούν γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες.

Θάνος Κιούσης: Σπάνια δημόσια έξοδος με την κούκλα σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού

Τόνι Σφήνος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του – Το τέλειο σύνολο και η χρηστική ζώνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved