Σοφία Κουρτίδου για Γιάννη Σεβδικαλή: «Είμαστε ομάδα... Είμαστε, νομίζω, εκρηκτικός συνδυασμός»
Showbiz

Σοφία Κουρτίδου για Γιάννη Σεβδικαλή: «Είμαστε ομάδα... Είμαστε, νομίζω, εκρηκτικός συνδυασμός»

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής, εκτός από ζευγάρι στη ζωή είναι και ζευγάρι στο J2US και όπως έχει σχολιάσει και η Δέσποινα Βανδή πρόσφατα, είναι από τα ζευγάρια που πάνε κατευθείαν για τελικό! 

Οι δύο ερωτευμένοι μιλούν για τη συνύπαρξή τους τόσο on όσο και off stage του λαμπερού σόου, τονίζοντας πως είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός.

J2US: «Πάγωσαν» οι κριτές με την ανατριχιαστική ερμηνεία της Κουρτίδου στη νοηματική γλώσσα

j2us_gr_1711825580_3335357168956088374_29711293110.jpg

Συγκεκριμένα η Σοφία σχολίασε: «Με τον Γιάννη είμαστε ομάδα. H επικοινωνία μας είναι φανταστική σε όλα τα επίπεδα. Ο ένας υποστηρίζει πάντα τον άλλο. Δεν διαχωρίζουμε το κομμάτι της ζωής με της δουλειάς. Απλά με το σόου προστέθηκε περισσότερη μουσική στη ζωή μας, την οποία αγαπάμε πολύ και οι δύο. Είμαστε, νομίζω, εκρηκτικός συνδυασμός».

Ο Γιάννης από την πλευρά του είπε:«Αγαπούσα το τραγούδι από μικρός αλλά δεν το κυνήγησα ποτέ. Από παιδί τραγουδούσα σπίτι, χόρευα – η μουσική ήταν η κρυφή μου αγάπη. Δεν με έγραψαν ποτέ οι γονείς μου σε κάποιο ωδείο, ούτε εγώ είχα εκφράσει αυτή την επιθυμία. Μάλλον αγνοούσα ότι δεν χρειάζεται να είσαι καλός σε κάτι για να το κυνηγήσεις, αρκεί να σου αρέσει.

Πώς είναι μέχρι τώρα η εμπειρία σας στο J2US;

Σοφία: Είναι ένα φανταστικό μουσικό σόου, που προσφέρει μοναδικές στιγμές σε όποιον συμμετέχει. Είναι ανέλπιστα ωραία εμπειρία γιατί δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Έχουν υπάρξει στιγμές που έχουμε συγκινηθεί, έχουμε κλάψει, έχουμε γελάσει, έχουμε ανατριχιάσει από ερμηνείες και τραγούδια.

Γιάννης: Επίσης ο Νίκος Κοκλώνης, πέρα από παρουσιαστής, είναι και μια ζεστή αγκαλιά για όλους τους παίκτες. Είναι πολύ ωραίο το κλίμα με όλα τα παιδιά.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved